Værkstedsbefalingsmand (sergent) til Forsvarets Vedligeholdelsestjeneste i Aalborg

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Har du lyst til faglig og operativ tjeneste, og har du en faglig uddannelse som lastvognsmekaniker, entreprenørmekaniker, landbrugsmekaniker, personvognsmekaniker eller lignende? Så er din fremtid måske hos os.

Om os

Værksted Aalborg består af 75 rutinerede medarbejdere, der varetager eftersyn, vedligeholdelse, reparation, montageopgaver og opgraderinger af Hærens materiel. Materiellet spænder fra personbiler over lastvogne/trailere til kampvogne, pansrede køretøjer samt containere, elektronik - & våbenmateriel.

Vi råder over moderne og fuldt udstyret værkstedsfaciliteter.

Hos os vægter vi høj faglighed, effektive arbejdsgange samt et godt arbejdsmiljø, hvor trivsel og samarbejde er i fokus.
Vi prioriterer kompetenceudvikling og arbejder målrettet på at udvikle vores medarbejdere, så vi står stærkt til fremtidens opgaver.

Værkstedet er certificeret i Kvalitetsledelse (ISO-9001) og Arbejdsmiljøledelse (ISO-45001) og har en LEAN orienteret tilgang til egne processer.


Om stillingen

Dine primære arbejdsopgaver vil være faglig støtte til værkstedets mekanikere på gulvet, mindre planlægningsopgaver samt ajourføring af løste opgaver ved hjælp af SAP.

Arbejdet foregår i et dynamisk og tværfagligt miljø med stor fokus på kvalitet og sikkerhed.

Du bliver en del af et team, hvor du både arbejder selvstændigt og sammen med engagerede og motiverede kolleger.
Arbejdsopgaverne er varierede, og der er stor mulighed for afveksling i jobbet.

Du vil i stillingen have rig mulighed for personlig såvel som faglig udvikling. Du vil skulle arbejde med personel, både fagligt på værkstedet samt i en operativ kontekst.


Om dig

Vi forestiller os, at du er faglært personvogns-/lastvogns-/entreprenør-/ landbrugsmekaniker eller har tilsvarende håndværksmæssig uddannelse.

Du har gennemført grundlæggende sergentuddannelse. Er du ikke sergent, kan ansættelse finde sted på en uddannelsesaftale, såfremt du er vurderet egnet til optagelse på grundlæggende sergentuddannelse.

Du er omstillingsparat, fleksibel og besidder gode samarbejdsevner. Du er løsningsorienteret og har en positiv tilgang til opgaverne.

Da arbejdsopgaverne indebærer kørsel i forbindelse med opgaverne, er kørekort til kategori B og C et ubetinget krav. Kategori BE og CE, samt truckcertifikat er ønskeligt.

Som ansat i en militær stilling skal du forvente at deltage i øvelsesvirksomhed og anden feltmæssig uddannelse, med henblik på at kunne indgå i beredskabsenheder i rammen af 1. Logistikbataljon, som en del af tjenesten.
Du vil skulle deltage i militær grunduddannelse af værkstedets militære medarbejdere.
Du skal derudover honorere kravene i sundhedstriaden. Du skal være eller kunne sikkerhedsgodkendes til ”Hemmeligt”.


Ansættelsesvilkår

Stillingen er en sergent stilling på overenskomstmæssige vilkår. Stillingen kan besættes med en tjenestemand. Løn m.v. er reguleret ved den til enhver tid gældende LC/CO10-fællesoverenskomst og organisationsaftale mellem Forsvarsministeriets Personalestyrelse, CO10 og Centralforeningen for Stampersonel for stampersonel af linjen og reserven samt elever i Forsvarsministeriet med tilhørende myndigheder.
Faglært tillæg er betinget af godkendt uddannelse mod fremvisning af gældende svendebrev eller uddannelsesbevis jf. gældende overenskomst.

Ved ansøgning om en ny stilling i Forsvarsministeriets område, skal forhandling om personlige tillæg indgå i ansættelsesproceduren i henhold til gældende overenskomst.

Som ansat i Forsvarsministeriets koncern er du omfatter af nogle særlige vilkår. Du skal bl.a. kunne sikkerhedsgodkendes og opretholde sikkerhedsgodkendelsen under hele ansættelsesforløbet.

Du har som ansat pligt til at forrette tjeneste uden for landets grænser, herunder ved enheder i internationale operationer med henblik på deltagelse i konfliktforebyggende, fredsbevarende, fredsskabende, humanitære og andre lignende operationer.

Ansættelsen er betinget af, at du kan bestå Forsvarets fysiske basiskrav og ved helbreds- og tandlægevurderinger erklæres for fuldt egnet til udsendelse i internationale operationer. Såfremt du er udpeget til INTOPS, skal du gøre opmærksom på dette i sin ansøgning.

Dit faste tjenestested er Aalborg.

KONTAKT OG ANSØGNING
Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte værkstedsleder Jan Nyborg, på tlf. 41 32 29 15.

Har du spørgsmål til løn- og ansættelsesvilkår, kan du kontakte HR-konsulent John K. Christiansen ved Forsvarsministeriets Personalestyrelse på telefon: 72 81 93 20 eller mail FPS-JOC@MIL.DK

Ansøgningsfristen er den 12. maj 2024. Samtaler forventes afholdt umiddelbart herefter.
Ansættelse efter aftale.

Ansøgningen sendes elektronisk via linket i annoncen. FOKUS og referencer kan medsendes.

I Forsvarsministeriets organisation tror vi på, at mangfoldighed styrker opgaveløsningen. Derfor opfordrer vi alle interesserede uanset baggrund til at søge stillingen.

OM FORSVARETS VEDLIGEHOLDELSESTJENESTE
Forsvarets Vedligeholdelsestjeneste er en kvalitetsledelses og arbejdsmiljøbevidst servicevirksomhed, der vedligeholder, reparerer og modificerer Forsvarets materiel. En del af virksomheden er i dag ISO og arbejdsmiljøcertificeret, hvilket forventes at blive udbredt til hele organisationen. Myndigheden beskæftiger ca. 1700 medarbejdere.

Forsvarets Vedligeholdelsestjeneste består af en Vedligeholdelsesdivision med seks vedligeholdelsesområder fordelt geografisk over hele landet, og en Planlægnings- og Koordinationsdivision beliggende i Brabrand. De seks Vedligeholdelsesområder er specialiseret i at reparere, vedligeholde og modificere specifikke materielsystemer indenfor deres faglige søjle. Planlægnings- og Koordinationsdivisionen består af en Forretningsafdeling og en Driftsafdeling, som varetager koordinerende planlægning, uddannelse, styring, controlling og udvikling af Forsvarets Vedligeholdelsestjeneste.

Ud over at reparere og vedligeholde Forsvarets materiel så støtter Forsvarets Vedligeholdelsestjeneste Forsvarets operationer og missioner med veluddannet militært teknisk personel, der udlånes til Forsvarets enheder iht. aftalte planlægning eller ad hoc i særlige tilfælde.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Aalborg Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Forsvarets Vedligeholdelsestjeneste, Vedligeholdelsesområde Vest - Nørresundby, Gammel Høvej , 9400 Nørresundby

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 12-05-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6029116

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet