Underviser søges til modersmålsundervisning af litauiske elever i Aalborg

Profilbillede
dato

Aalborg Kommune, Fagcenter Børn og Unge – Skole, søger kompetent underviser til at varetage modersmålsundervisning af litauiske elever i 0. - 9. klasse.

Stillingen har et omfang af 3,78 ugentlige timer til forberedelse, undervisning, to årlige forældremøder samt to årlige netværksmøder med kommunens øvrige modersmålsundervisere og fagcenterets konsulent på området.

I det kommende skoleår er der pt. tilmeldt elever til at oprette et hold.

Undervisningen foregår på en af kommunens skoler og placeres efter aftale med forældrene om eftermiddagen udenfor den almindelige undervisningstid eller i weekenden.

Vi søger en underviser, der behersker mundtlig og skriftligt litauisk på modersmålsniveau og gerne har en uddannelse som lærer, er lærerstuderende eller har anden relevant undervisningserfaring. Det er desuden en forudsætning, at ansøgerne behersker dansk i skrift og tale.

Vi forventer, at den kommende modersmålslærer:

Ansættelsesvilkår
Løn og ansættelse følger gældende overenskomst.
Ansættelse forventelig pr. 1. september 2024
Forud for endelig ansættelse indhentes straffe- og børneattest.

Ansøgningsfrist
Ansøgningsfrist: mandag den 5. august 2024
Ansættelsessamtaler afholdes i Godthåbsgade 8, 9400 Nørresundby – tirsdag den 13. august 2024

For yderligere oplysninger
Har du spørgsmål til stillingen kan du kontakte skolekonsulent Rikke Lübæch Christensen, Fagcenter Børn & Unge, på mobil: 93520022 eller mail rlc-skole@aalborg.dk

Send ansøgning
Du sender din ansøgning ved at trykke på knappen "Send ansøgning" og udfylde den formular, som kommer frem. Det er også muligt at vedhæfte bilag som f.eks. ansøgning og CV i begrænset omfang.

I Aalborg Kommune tror vi på, at mangfoldighed skaber værdi, og vi bruger det potentiale, der ligger i forskelligheden til at løse vores kerneopgave endnu bedre. Vi behandler alle vores medarbejdere ligeværdigt, og opfordrer alle til at søge stillingen – uanset alder, køn, religion, handicap eller etnisk tilhørsforhold. 

Vores arbejdsplads – kom med på en fantastisk rejse  
Som medarbejder i Aalborg Kommune bliver du en del af et stærkt fællesskab, der tæller 16.000 kollegaer og som hver dag udvikler sig sammen for at skabe de bedste resultater for borgere, virksomheder og foreninger.    

Vores kommune – i rivende udvikling  
Aalborg vokser hvert år med flere end 1000 nye indbyggere og takket være et handlekraftigt fællesskab, der gør tingene sammen, er der de sidste årtier blevet skabt tusinder af nye arbejds- og studiepladser samt et rigt kultur- og fritidsliv.  

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Aalborg Kommune

-Virksomheden tilbyder:

-Arbejdsgiver:

www.aalborg.dk, Godthåbsgade 8, 9400 Nørresundby

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 05-08-2024;

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6072611

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet