Udforsk kødets rolle i den grønne omstilling på Nørresundby Bibliotek

dato

Bidrag til den nyeste forskning om dansk madkultur og kødets rolle i den grønne omstilling, når Amalie Scheel Nielsen, ph.d.-studerende ved Aarhus Universitet, gæster Nørresundby Bibliotek til en spændende workshop. Arrangementet finder sted torsdag den 3. oktober 2024 kl. 16:30.

Workshop om kødets rolle i vores liv
Hvilke minder har du med kød? Og hvordan ser kød ud i fremtiden? Disse spørgsmål vil blive udforsket i denne workshop, hvor deltagerne sammen vil skabe kollager og diskutere køds rolle i samfundet og i deres individuelle liv. Workshoppen er en del af Amalie Scheel Nielsens ph.d.-projekt, som undersøger dansk madkultur og kødets rolle i den grønne omstilling.

En kreativ og refleksiv oplevelse
Deltagerne vil med nysgerrighed udforske deres relationer, minder og fremtidsforestillinger om kød. Alle kan være med, og det kræver ingen tidligere erfaring med kollager. Workshoppen giver en unik mulighed for at bidrage til vigtig forskning og samtidig få en kreativ og refleksiv oplevelse.

Tilmelding og tilgængelighed
Arrangementet kræver tilmelding på mail amni@cc.au.dk senest 27. september 2024. Nørresundby Bibliotek arbejder hele tiden på at forbedre tilgængeligheden. Der er mulighed for at trække sig, niveaufri adgang og handicapvenligt toilet, men der er ikke fast teleslyngeanlæg. Læs mere om tilgængelighed og planlæg dit besøg via dette link.

Har du andre særlige behov eller spørgsmål til arrangementet, kan du skrive til bibliotek@aalborg.dk eller ringe på tlf. 99314300.

Praktiske informationer
Dato: Torsdag 3. oktober 2024
Tid: Kl. 16:30
Sted: Nørresundby Bibliotek, Østerbrogade 52B, 9400 Nørresundby
Arrangør: Alle
Entré: Ikke oplyst
Tilmelding: Senest 27. september 2024 på mail amni@cc.au.dk

Vi tager forbehold for, at oplysningerne om begivenheden kan have ændret sig siden, vi skrev artiklen. Tjek seneste opdateringer her
Kilde: Kultunaut