Struktureret medarbejder til digitalisering og datakobling i Aalborg Kommune

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Vil du bistå Aalborg Kommunes stærke bygherreorganisation, der forvalter landets tredje største kommunale ejendomsportefølje? Til vores team, Ejendomsadministration og Service, har vi brug for en struktureret medarbejder med fokus på datastruktur og -kobling, der har lyst til at bidrage til den videre udvikling af digitaliseringsindsatsen.

AaK Bygninger består af tre teams med i alt 32 medarbejdere. Du vil blive ansat i teamet Ejendomsadministration og Service, der er en stabsfunktion bestående af 12 medarbejdere.

 

Arbejdets fokus

Vi søger en medarbejder, der er drevet af at identificere og skabe digitale muligheder med fokus på at afdække potentielle løsninger og koblingsmuligheder for effektiviseret brug og anvendelse af vores data tilknyttet ejendomsporteføljen. Vi har igennem flere år arbejdet på at digitalisere flere og flere data, såvel som at indsamle dem centralt. Hertil begynder der at være flere data, der bliver gjort offentligt tilgængelige, som kunne have en central betydning for arbejdet. 
Vi søger en, der kan være med til at identificere snitflader og koble data for at effektivisere processerne. Data, der skal bearbejdes er blandt andet at finde i interne og eksterne IT-systemer, eget datawarehouse, offentlige registre (datafordeleren) og forsyningsdata. En af opgaverne bliver herefter at opsætte og visualiserer disse data til videre brug og afrapportering. Udover dette, vil du også skulle bistå med implementeringen af nyt FM-system.

Du vil indgå i et tværgående samarbejde blandt afdelingens tre teams. Vi lægger derfor vægt på, at du også kan oversætte de tekniske overvejelser til noget håndgribeligt for andre fagligheder.  

Din faglige profil og baggrund er ikke altafgørende, det vigtigste er, at du kan være med til at understøtte den opgave vi står overfor.
 

Dine faglige kompetencer:

 • Forståelse og kendskab til kobling af data fra flere forskellige kilder
 • Power-BI – indhentning, bearbejdning og visualisering af data
 • Kendskab og erfaring med programmering
 • Kendskab til FM-systemer
 • Er god til at formidle dine tanker og overvejelser – også til andre fagligheder
   

Det er en fordel hvis du også har

 • kendskab til Dalux FM
 • kendskab til byggebranchen
 • kendskab til Dynamo


Dine personlige kompetencer:

 • Du er struktureret
 • Du er analytisk
 • Du er innovativ
 • Du kan arbejde både selvstændigt såvel som samarbejde

 

Vi kan tilbyde

 • et selvstændigt job, hvor der er god mulighed for selv- og medledelse
 • en uformel kultur og en livlig hverdag med dygtige, engagerede kollegaer
 • et godt arbejdsmiljø, hvor der er fokus på balancen mellem arbejdsliv og privatliv


Tiltrædelse

15. august 2024 eller snarest derefter.


Arbejdsstedets adresse

Arbejdsstedet vil være AaK Bygninger, Stigsborg Brygge 5, 9400 Nørresundby. AaK Bygninger er organisatorisk placeret i forvaltningen Klima og Miljø i Aalborg Kommune.

 

Yderligere oplysninger

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte faglig koordinator, Lena Fjordvang Kirk på 2520 4081. Vi glæder os til at høre fra dig!

 

Ansøgningsfrist

Send din ansøgning med relevante bilag via nedenstående link.

Ansøgningsfrist er den 17. juni 2024. Vi forventer at afholde ansættelsessamtaler i uge 26.


Løn og ansættelsesvilkår

Lønnen fastsættes efter gældende overenskomst mellem KL og din faglige organisation. Alle medarbejdere har flextid og stillingen indebærer gennemsnitlig 37 timer ugentligt.
Der er tale om en projektansættelse på 1 år, hvortil der kan være mulighed for en forlængelse på yderligere 1 år.


Send ansøgning

Du sender din ansøgning ved at trykke på knappen "Send ansøgning" og udfylde den formular, som kommer frem. Det er også muligt at vedhæfte bilag som f.eks. ansøgning og CV i begrænset omfang.

I Aalborg Kommune tror vi på, at mangfoldighed skaber værdi, og vi bruger det potentiale, der ligger i forskelligheden til at løse vores kerneopgave endnu bedre. Vi behandler alle vores medarbejdere ligeværdigt, og opfordrer alle til at søge stillingen – uanset alder, køn, religion, handicap eller etnisk tilhørsforhold. 

Vores arbejdsplads – kom med på en fantastisk rejse  
Som medarbejder i Aalborg Kommune bliver du en del af et stærkt fællesskab, der tæller 16.000 kollegaer og som hver dag udvikler sig sammen for at skabe de bedste resultater for borgere, virksomheder og foreninger.    

Vores kommune – i rivende udvikling  
Aalborg vokser hvert år med flere end 1000 nye indbyggere og takket være et handlekraftigt fællesskab, der gør tingene sammen, er der de sidste årtier blevet skabt tusinder af nye arbejds- og studiepladser samt et rigt kultur- og fritidsliv.  

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Aalborg Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Tidsbegrænset ansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

www.aalborg.dk, Stigsborg Brygge 5, 9400 Nørresundby

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 17-06-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6061986

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet