Sektionsfører vedligeholdelse til 1. Militærpolitikompagni i Aalborg

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Kan du indgå i et operativt miljø, hvor du som en del af holdet servicerer soldater med et højt ambitionsniveau og et ubetinget krav til holdning og professionalisme? Har du overblik og er du er i stand til, at arbejde simultant og systematisk med flere forskellige opgaver, i en hektisk hverdag?

Så er du den kommende sektionsfører vedligeholdelse til 1. Militærpolitikompagni.

Om os

Militærpolitiet er kendetegnet ved at være unik af sin art i det danske forsvar, hvilket er en af årsagerne til, at der er en stærk korpsånd, som positivt understøtter opgaveløsningen.

Militærpolitiet støtter forsvarets opgaveløsning nationalt og internationalt og er som hovedregel repræsenteret, når Danmark udsender enheder i internationale operationer.

Støtten leveres både i det maritime, luftmilitære og landmilitære operationsmiljø og ofte i samarbejde med Forsvarets Auditørkorps og allierede nationers Militærpoliti.

Militærpolitiet er placeret geografisk på Aalborg Kaserner, og er organiseret med en stab, to militærpolitikompagnier, samt en Militærpolitigrunduddannelse. Derudover er der to MP-stationer placeret i henholdsvis Aalborg og København.

1. Militærpolitikompagni består af tre detachementer, heraf to UDD detachementer og ét SRS detachement, en KDO og FØRSEK, en VEDL og FSSEK og en MP-station. Kompagniet er formeret og opstillet til løsning af opgaver i landmilitære operationer og er knyttet til 1.Brigade. Kompagniet bidrager med PSN til livvagtstjeneste og national MP-tjeneste og opstiller og uddanner INTOPS bidrag.

Om stillingen

Stillingen er værnsfælles og kan besættes af oversergenter eller sergenter med tre til fire års god tjeneste og potentiale til udnævnelse, fra alle værn.

Logistik i et operativt miljø er kendetegnet ved en varieret og dynamisk hverdag, hvor samarbejde og gensidig tillid er altafgørende for, at vi kan løse de pålagte opgaver.

Du vil skulle forvente at indgå i tæt samarbejde med det øvrige Militærpoliti og den øvrige vedligeholdelses struktur. Du vil blive leder for et allerede sammentømret og erfarent team bestående af fem motormekanikere, en elektronikmekanikker og en våbenmekaniker. I teamet hjælper og støtter alle hinanden. Militærpolitiet løser sine opgaver som et hold og vedligeholdelsessektionen har en afgørende rolle heri.

Arbejdet består i at koordinere opgaverne på værkstedet og koordinere den interne vedligeholdelsestjeneste i Militærpolitiet.

Du vil endvidere være stabens indgangsvinkel til faglige spørgsmål relaterende til eks. Ny anskaffelser, drift mm

Derudover får du en bred berøringsflade med øvrige vedligeholdelses samarbejdspartnere i forsvaret.
I rammen af 1. brigade vil du i visse tilfælde være fører af kommando sektionen i 1MPKMP, hvorfor det er vigtigt at du har forståelsen for det operative virke. Du skal derfor forvente deltagelse i øvelser og være indstillet på at deltage i Trænregimentets opstilling til INTOPS.

Da Militærpolitiets opgaveportefølje spænder bredt, vil du have ansvaret for planlægningen og driften af vedligeholdelsestjenesten for et bredt udvalg af materiel, herunder forskellige typer køretøjer, våben og kommunikationens systemer, men bag dig står et hold af specialister, som understøtter dig i løsning af opgaven.

Vi lægger vægt på selvstændighed, åbenhed og ærlighed. Vi vægter ligeledes det gode arbejdsmiljø meget højt og forventer, at du bidrager hertil.

Om dig

Du er oversergent eller alternativt sergent med tre til fire års god tjeneste bag dig. Du har erfaring med eller interesse i og evner til, at lære om vedligeholdelsestjenesten på UAFD niveauet.

Du er soldat og fører. Du er selvstændig og opsøgende, lægger energi i opgaveløsningen og opbygning af relationer. Du kan se din og vedligeholdelsessektionens opgave i en større sammenhæng og bidrager herigennem til, at 1MPKMP lykkes med sine opgaver. Samtidig med dette, forstår du vigtigheden af at lytte til alle interessenter, således at den bedste løsning opnås.

Du forstår at koble direktiver og en operativ organisation sammen til gavn for soldaterne.

Du kan indgå i en dynamisk og omskiftelig hverdag, foretage prioriteringer der hænger sammen og iværksætte og gennemføre effektive beslutninger der understøtter kompagniets opgaveløsning.

Ønsker til dig, men ikke et krav.
- Erfaring med DEMARS PM, herunder struktur opbygning på køretøjer.
- Gennemført TRR-1280. Kursus for sektionsfører i vedligeholdelsestjenesten.
- Erfaring med Eagle platformen.
- Lastbil, hænger og truck førerbevis.

Du skal være forberedt på at gennemføre kompetencegivende efter- og videreuddannelser inden for vedligeholdelsestjenesten, forvaltning og strukturelle uddannelser for befalingsmænd.

Du formulerer dig klart og tydeligt i skrift og tale, på såvel dansk som engelsk.

Ansættelsesvilkår

Stillingen er en oversergentstilling på overenskomstmæssige vilkår. Stillingen kan besættes med en tjenestemand. Løn m.v. er reguleret ved den til enhver tid gældende LC/CO10-fællesoverenskomst og organisationsaftale mellem Forsvarsministeriets Personalestyrelse, CO10 og Centralforeningen for Stampersonel for stampersonel af linjen og reserven samt elever i Forsvarsministeriet med tilhørende myndigheder.

Stillingen kan besættes af en sergent med et godt udviklingspotentiale og som vurderes klar til udnævnelse eller klar til udnævnelse indenfor en kortere årrække.
I så fald vil der blive taget stilling til udnævnelse i forbindelse med ansættelsen eller der vil blive udarbejdet en udviklingskontrakt der er målrettet gennemgang af den nødvendige kompetenceudvikling og/eller uddannelse, med henblik på efterfølgende udnævnelse. Aflønning sker i henhold til stillingens lønniveau.

Ved ansøgning om en ny stilling i Forsvarsministeriets område, skal forhandling om personlige tillæg indgå i ansættelsesproceduren i henhold til gældende overenskomst.

Dit faste tjenestested vil være i Aalborg.

Som ansat i Forsvarsministeriets område er du omfattet af nogle særlige vilkår. Du skal bl.a. kunne sikkerhedsgodkendes og opretholde sikkerhedsgodkendelsen under hele ansættelsesforløbet.

Du har som ansat pligt til at forrette tjeneste uden for landets grænser, herunder ved enheder i internationale operationer med henblik på deltagelse i konfliktforebyggende, fredsbevarende, fredsskabende, humanitære og andre lignende operationer.

Ansættelsen er betinget af, at du kan bestå Forsvarets fysiske basiskrav og ved helbreds- og tandlægevurderinger erklæres for fuldt egnet til udsendelse i internationale operationer.

KONTAKT OG ANSØGNING
Hvis du vil vide mere om stillingen, er du meget velkommen til at kontakte Kompagnichef KN Kristoffer Lundberg Leegaard på 24 42 41 05 eller på mail TRR-MP-100A@mil.dk

Har du spørgsmål til løn- og ansættelsesvilkår, kan du kontakte HR-konsulent Seniorsergent Steen Andersen ved Forsvarsministeriets Personalestyrelse mail FPS-STA@MIL.DK.

Såfremt du er omfattet af en lokal tjenesteplan eller er udpeget til deltagelse i internationale operationer, skal du gøre opmærksom på dette i din ansøgning.

Ansøgningsfrist er den 17. maj 2024 og samtaler forventes afholdt umiddelbart herefter.

Stillingen er til besættelse snarest muligt.

Ansøgningen sendes elektronisk via linket i annoncen.

FOKUS og referencer kan medsendes.

I Forsvarsministeriets organisation tror vi på, at mangfoldighed styrker opgaveløsningen. Derfor opfordrer vi alle interesserede uanset baggrund til at søge stillingen.

OM TRÆNREGIMENTET

Trænregimentet er Hærens største myndighed og tæller op mod 1.600 medarbejdere i de perioder, hvor vi har værnepligtige. Udover den kontinuerlige støtte til forsvarets internationale operationer, er en af regimentets vigtigste opgaver at uddanne logistik- og militærpolitienheder. Vores enheder er primært placeret i Aalborg og Vordingborg, men vi rummer også enheder på en række garnisoner over næsten hele landet.


INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Aalborg Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Aalborg Kaserner, Gammel Høvej , 9400 Nørresundby

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 17-05-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6040298

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet