Publikationsassistent søges til Planlægningselement, Vedligeholdelsesområde Aalborg (genopslag)

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Har du en teknisk, administrativ, eller anden fagrelevant baggrund og kunne du tænke dig at være ansvarlig for vores tekniske dokumentationer? Så har du mulighed for at bringe din faglighed i spil, samtidig med at du udvikler og dygtiggør dig selv igennem spændende arbejdsopgaver og kompetenceudvikling.

Om os

Vi fokuserer på dybdegående Base Maintenance af helikoptere og kampfly samt vedligeholdelse af flykomponenter. Du får 330 kolleger, der arbejder på 7 forskellige specialværksteder, et logistikelement og en planlægningssektion.

Vi er en unik arbejdsplads, der leverer høj grad af kvalitet i arbejdet inden for flyvedligeholdelse. Vi tilbyder et godt og uformelt arbejdsmiljø, hvor fællesskab, trivsel og sikkerhed er en vigtig del af hverdagen. Du får mulighed for faglig og personlig udvikling, din pensionsordning er arbejdsgiverbetalt, din frokostpause er en del af arbejdstiden, og du har som regel fleksible arbejdstider, så du også kan få privatlivet til at balancere.

Om stillingen

Som Publikationsassistent bliver du en del af vores Planlægningselement, som består af et lille, men højt specialiseret team, sammensat af værkmestre og assistenter, hvor alle støtter hinanden i den fælles opgaveløsning.

Stillingen er nyoprettet og dine opgaver vil løbende blive justeret i forhold til dine forudsætninger og flyproduktionens behov. Du får ansvaret for drift af vores tekniske dokumentation, bibliotek og arkiv, herunder versionsstyring af dokumentation inden for det tekniske og materielfaglige område.

Dine primære arbejdsopgaver indebærer følgende områder:

• Koordination af udgivelse, herunder lokal distribuering af teknisk dokumentation inden for Vedligeholdelsesområde Aalborg.
• Nødvendig scanning og arkivering af teknisk dokumentation og registreringer efter gældende bestemmelser.
• Distribuering og uddeling af alt teknisk dokumentation til vores værksteder.
• Daglig overvågning af IETDS (Interaktivt Elektronisk Teknisk Dokumentations System) med henblik på identifikation af nye/ændrede materielinstruktioner (MATINS).
• Arkivering af dokumenter og technical records.

Du vil få en afvekslende og varieret hverdag med en bred kontaktflade på hele værkstedet. Vi vil give dig de nødvendige uddannelser inden for de IT systemer, vi anvender til vores dokumentationer.

Rejseaktivitet i forbindelse med kurser og møder kan forekomme.


Om dig

Du kan have uddannelsesbaggrund inden for flere forskellige felter. Det vigtigste for os er, at du har erfaring og indsigt inden for flyvedligeholdelse og de særlige krav, der er i relation hertil.
Det er også en fordel, hvis du har erfaring med styring af teknisk dokumentation.

Det er væsentlige for opgavens løsning, og de enkelte elementer, at du har gode og solide IT færdigheder inden for Officepakken og et ERP-system (eks. SAP).

Du skal være kvalitetsbevidst, omhyggelig og systematisk i det daglige arbejde. Du har gode sproglige egenskaber inden for dansk og engelsk i skrift og tale.

Vi forventer, at du bidrager til at skabe positive rammer for et godt samarbejde, og kan arbejde selvstændigt og levere kvalitet i arbejdet til aftalt deadline. Du har evnen og viljen til at arbejde inden for et højt specialiseret område, hvor vi også vil give dig muligheden for løbende uddannelse relateret til dine arbejdsopgaver.

Ansættelsesvilkår

Afhængig af din baggrund, vil du blive ansat og aflønnet efter gældende overenskomst for ansatte i staten.

Afhængigt af dine kvalifikationer og færdigheder, er der mulighed for forhandling af tillæg. Der er til stillingen knyttet en arbejdsgiverfinansieret pensionsordning.

Som ansat i Forsvarsministeriets koncern er du omfatter af nogle særlige vilkår. Du skal bl.a. kunne sikkerhedsgodkendes og opretholde sikkerhedsgodkendelsen under hele ansættelsesforløbet.

Du har som ansat pligt til at forrette tjeneste uden for landets grænser, herunder ved enheder i internationale operationer med henblik på deltagelse i konfliktforebyggende, fredsbevarende, fredsskabende, humanitære og andre lignende operationer.

Dit faste tjenestested er Aalborg.

KONTAKT OG ANSØGNING
Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Teamleder Thomas Herskind, på 25 73 44 16, eller Chefen for Planlægningselementet Major Torben Madsen på telefonnr.: 41 16 18 34.

Har du spørgsmål til ansættelsesprocessen herunder ansættelsesvilkår kan du kontakte Forsvarsministeriets Personalestyrelse, HR-konsulent Sheeba Krause på 32 66 50 36.

Ansøgningsfristen er den 12. juni 2024. Samtaler forventes afholdt umiddelbart herefter.

Ansættelse efter aftale.

Vi vil bede dig om at søge stillingen via linket, hvor du vedhæfter ansøgning, CV og uddannelsesbevis. Hvis det ikke er muligt for dig at scanne og vedhæfte relevante dokumenter, må du gerne tage dem med til en eventuel samtale.

I Forsvarsministeriets organisation tror vi på, at mangfoldighed optimerer opgaveløsningen. Derfor opfordrer vi alle interesserede uanset baggrund til at søge stillingen.

OM FORSVARETS VEDLIGEHOLDELSESTJENESTE
Forsvarets Vedligeholdelsestjeneste er en kvalitetsledelses og arbejdsmiljøbevidst servicevirksomhed, der vedligeholder, reparerer og modificerer Forsvarets materiel. En del af virksomheden er i dag ISO og arbejdsmiljøcertificeret, hvilket forventes at blive udbredt til hele organisationen. Myndigheden beskæftiger ca. 1700 medarbejdere.

Forsvarets Vedligeholdelsestjeneste består af en Vedligeholdelsesdivision med seks vedligeholdelsesområder fordelt geografisk over hele landet, og en Planlægnings- og Koordinationsdivision beliggende i Brabrand. De seks Vedligeholdelsesområder er specialiseret i at reparere, vedligeholde og modificere specifikke materielsystemer indenfor deres faglige søjle. Planlægnings- og Koordinationsdivisionen består af en Forretningsafdeling og en Driftsafdeling, som varetager koordinerende planlægning, uddannelse, styring, controlling og udvikling af Forsvarets Vedligeholdelsestjeneste.

Ud over at reparere og vedligeholde Forsvarets materiel så støtter Forsvarets Vedligeholdelsestjeneste Forsvarets operationer og missioner med veluddannet militært teknisk personel, der udlånes til Forsvarets enheder iht. aftalte planlægning eller ad hoc i særlige tilfælde.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Aalborg Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Forsvarets Vedligeholdelsestjeneste, Vedligeholdelsesområde Aalborg, Lufthavnsvej , 9400 Nørresundby

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 12-06-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6048370

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet