Politiet efterforsker knivstik i Nørresundby

Profilbillede
dato

Nordjyllands Politi modtog tidligere i dag, onsdag den 14. februar 2024, klokken 15:27 et opkald via 112. En yngre mand var blevet ramt af knivstik på Bakkevej i Nørresundby. Episoden fandt sted i drikkelag, og politiets videre undersøgelser skal nu klarlægge hændelsesforløbet.

Der var tale om en mindre komsammen, da tre mennesker tidligere i dag holdt drikkelag, på et værelse på Bakkevej i Nørresundby

”Pludselig udviklede tingene sig og en af personerne bliver stukket med kniv. Det er kritisk, men manden er ved fuld bevidsthed da vi ankommer til stedet og ambulancen kører ham på hospitalet, hvor han lige nu bliver tilset og behandlet.” 

Det oplyser vagtchef ved Nordjyllands Politi, politikommissær Ole Buus. 

”Vi er hurtigt på stedet og får sikret gerningsvåbnet, ligesom vi påbegynder diverse efterforskningsskridt ude på gerningsstedet. Det er endnu for tidligt at sige hvad der præcist er foregået, men vi har taget de to øvrige personer med på politigården, hvor de bliver afhørt til sagen. Vi kan endnu ikke udtale os om, hvorvidt der er rejst sigtelse mod nogen.”

Uniformerede betjente vil fortsat være synlige i området en tid endnu.

Nordjyllands Politi har i øjeblikket ikke yderligere oplysninger om sagen, der er under efterforskning. 

Pressens kontaktperson er vagtcentralen; vi henviser til vagtchefens træffetider.  
Denne artikel er skrevet af Martin Johannes Madsen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Nordjyllands Politi.
Kilde: Nordjyllands Politi