Nyt fra Nørresundby i politiets døgnrapport

Profilbillede
dato

Nørresundby er i nat nævnt i døgnrapporten fra Nordjyllands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Narkopåvirket bilist

Mandag aften kort før midnat fattede en af politiets patruljer mistanke til en personbil, der kørte ad Sundsholmen i Nørresundby. Bilen blev standset og da patruljen kontaktede føreren virkede han påvirket. En narkotest bekræftede mistanken og føreren blev anholdt. Der blev udtaget en blodprøve som bevis i sagen.

Lov om euforiserende stoffer

Mandag aften kl. 1949 var en den patrulje inde i et parkeringshus på Kollegievej i Aalborg. Patruljen var i gang med en anden opgave, da de bemærkede tre unge mænd, der opholdt sig i parkeringskælderen. Da patruljen ville veksle et par ord med de unge mennesker kørte to af dem hurtigt væk på el løbehjul. Den tredje var til fods og forsøgte også at komme væk. Under ”flugten” smed han en pose fra sig. Den unge mand blev indhentet og posen han smed fra sig indeholdt skunk, som er omfattet af loven om euforiserende stoffet. Det modtager han nu en bøde for.

Spirituskørsel

Mandag eftermiddag kl. 1522 standsede en årvågen patrulje en personbil på Østkystvejen i Voersaa. Da patruljen kontaktede føreren kunne de konstatere, at han var påvirket af spiritus. Han havde heller ikke nogen førerret til bilen. Han blev anholdt og der blev udtaget en blodprøve.




Denne artikel er skrevet af Michael Juul Sørensen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Nordjyllands Politi.
Kilde: Nordjyllands Politi