Nyt fra Nørresundby i politiets døgnrapport

Profilbillede

Nørresundby er i nat nævnt i døgnrapporten fra Nordjyllands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Genkender du stemmen på røver? Så kontakt politiet

Lørdag eftermiddag d. 9. april 2022, kl. 14.31, blev der begået røveri mod en kiosk på stationsvej 31 i Nørresundby. En ukendt og maskeret gerningsmand indfandt sig i kiosken og frarøvede med kniv et pengebeløb i sedler.
Læs mere på politi.dk

 

Nørresundby – spiritusbilist anholdt

Søndag den 24. april om morgenen standsede politiet en bilist til kontrol på E45 i nærheden af Nørresundby. Bilisten – en 28-årig mand – vakte her mistanke til påvirket kørsel, da han udviste tydelige tegn på at have indtaget spiritus.

En alkometertest viste, at bilisten tilsyneladende havde indtaget spiritus i sådan et omfang, at hans promille var over den lovlige grænse på 0,5. Politiet sigtede og anholdt derfor bilisten for spirituskørsel, hvorefter man udtog en blodprøve som bevismateriale i sagen.

 

Gravlev – narkopåvirket bilist anholdt

En 40-årig bilist blev standset til kontrol på Røde Møllevej i Gravlev søndag den 24. april om aftenen. Betjentene lagde hurtigt mærke til, at bilisten udviste tegn på at være påvirket af euforiserende stoffer, hvorfor man udførte en narkometertest.

Testen gav udslag for, at bilisten tilsyneladende havde indtaget euforiserende stoffer forud for kørslen. Politiet sigtede og anholdt derfor bilisten for narkopåvirket kørsel. En blodprøve blev efterfølgende udtaget som bevismateriale i sagen.

 

Sådan hjælper du os med at forhindre spritkørsel

  1. Stop altid en fuld ven, der vil sætte sig bag rettet og tag evt. bil/knallertnøglerne.
  2. Giv et lift, hvis du ikke selv har drukket.
  3. Hvis han/hun alligevel kører: Ring til politiet på 114.

Læs mere på sikkertrafik.dk

 

Biersted – bilist erkendte at have indtaget euforiserende stoffer

Narkopåvirket kørsel – dét blev en 25-årig mand bilist sigtet og anholdt for, da Nordjyllands Politi standsede ham til kontrol på Biersted Mosevej i Biersted søndag den 24. april ved 20-tiden.

Grundet mistanke til påvirket kørsel blev bilisten instrueret i at deltage i en narkometertest. En test, der gav udslag for, at bilisten tilsyneladende havde indtaget euforiserende stoffer forud for kørslen.

Politiet sigtede og anholdt derfor bilisten for narkopåvirket kørsel, hvorefter man udtog en blodprøve som bevismateriale i sagen.

Adspurgt erkendte den sigtede at have indtaget narkotika.

 

Hundelev – bilist var tilsyneladende påvirket af amfetamin og methamfetamin

Lørdag den 23. april – tidligt om morgenen – standsede politiet en bilist til kontrol på Løkkensvej i Hundelev. Da betjentene traf bilisten, viste det sig at være en 37-årig kvinde, som så ud til at være påvirket af narko.

Betjentene instruerede derfor bilisten i at deltage i en narkometertest, der gav udslag for, at bilisten tilsyneladende havde indtaget amfetamin og methamfetamin forud for kørslen.

Politiet sigtede og anholdt derfor bilisten for narkopåvirket kørsel, hvorefter en blodprøve blev udtaget. Adspurgt erkendte den sigtede at have indtaget narkotika.

 

Lyngså – højlydt fest til gene for naboer

Lørdag den 23. april modtog Nordjyllands Politi en anmeldelse om, at en fest i Lyngså havde spillet ekstremt højt musik det meste af dagen – desværre til gene for naboerne.

En beredskabspatrulje kørte derfor til den pågældende adresse ved 18-tiden. Her traf betjentene de ansvarlige for festen, som blev instrueret i at skrue ned og feste med omtanke. De ansvarlige skruede hurtigt ned for musikken, og der faldt ro på i området.

 

Trend – indbrud i sommerhus

Mellem lørdag den 17. april kl. 14:00 og fredag den 22. april kl. 07:00 begik en ukendt gerningsmand indbrud i et sommerhus på Margitsvej i Trend. Blandt de stjålne genstande var en grøn havetraktor af mærket Weeteater, DeWalt el-værktøj - herunder en rundsav og skruemaskine – samt 3 ældre Weber gasgrill.

Har du set mistænkelig færden på Margitsvej i Trend? Kontakt politiet på 114.

 

Forebyg indbrud i dit nabolag med Nabohjælps app

Nabohjælp er en effektiv og nem måde at forebygge indbrud i dit nabolag – som samtidig styrker det gode fællesskab blandt dig og dine naboer.
Læs mere på www.nabohjaelp.dk/app eller hent Nabohjælps gratis app her:
Download i App Store
Download i Google Play

 

Nørresundby – indbrud i bolig

En ukendt gerningsmand begik indbrud i en bolig på Toftevej i Nørresundby mellem lørdag den 16. april kl. 13:00 og fredag den 22. april kl. 08:30. Indbrudstyven brød her et vindue op ved hjælp af et 34 mm. koben. Der er på nuværende tidspunkt ikke overblik over de stjålne genstande.

Har du set mistænkelig færden på Toftevej i Nørresundby? Kontakt politiet på 114.

 


Følg Nordjyllands Politi på:

Twitter @NjylPoliti
Facebook @NjylPoliti
Instagram @Politi

Abonnér på nyt fra politiet
Modtag lokale og landsdækkende nyheder, døgnrapporter, efterlysninger, fremlysninger og arrangementer på mail. Du kan til hver en tid afmelde dig igen eller ændre dit abonnement.

Denne artikel er skrevet af Michael Juul Sørensen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Nordjyllands Politi.
Kilde: Nordjyllands Politi