Mæglerhuset fører dig trygt igennem alle facetterne af en bolighandel

Foto: Privat. De tre indehavere af Mæglerhuset. Fra venstre: Mads Sørensen, Simon Rye og Thomas Skifter Andersen.
Profilbillede

Hos Mæglerhuset har de benene på jorden og armene i vejret. I dag består mæglerforretningen af tre indehavere, der sammen med de ansatte hver dag arbejder for at give kunderne den bedste oplevelse. 

Mads Sørensen har de seneste syv år siddet på posten som medindehaver i Mæglerhuset. Han sætter et par ord på sin rolle i Mæglerhuset:

“Jeg er indehaver af Mæglerhuset sammen med Thomas Andersen og Simon Rye. Mæglerhuset har afdeling i Nørresundby, Aalborg, Brønderslev, Aabybro og Sæby. Jeg sidder til dagligt i vores største afdeling, som er i Nørresundby. Her er jeg en del af salgsteamet på syv ejendomsmæglere, hvor jeg primært sælger boliger i Nørresundby og omegn.”

“Jeg er ofte på besøg i de øvrige afdelinger, hvor jeg sparer med butikscheferne. Derudover står jeg sammen med Thomas og Simon for den daglige drift af Mæglerhuset.”

Der er flere grunde til, at Mæglerhuset er en god arbejdsplads, men Mads Sørensen fremhæver det allerbedste:

“Det bedste ved mæglerhuset er, at vi har fået opbygget et fantastisk team med dygtige medarbejdere. Vi har fundet en god balance mellem, at det skal være sjovt at gå på arbejde og samtidig gøre en ekstra indsats for at få handlet en masse boliger.”

“Jeg nyder både at være indehaver og dermed beslutningstager og samtidig stadigvæk være ejendomsmægler og komme ud og møde en masse mennesker. En bolighandel, hvor køber og sælger har haft en rigtig god oplevelse og vil anbefale os til andre, dét er en fantastisk følelse.”

Mæglerhuset blev grundlagt for syv år siden, og Mads Sørensen fortæller, hvordan det gik til:

“Efter mange år i branchen både som ejendomsmægler og selvstændig startede Thomas Andersen og jeg Mæglerhuset. Få år efter kom Simon Rye ind som medindehaver. Jeg har tidligere arbejdet i flere af de store ejendomsmæglerkæder og oplevet fordele og ulemper ved dette.”

“Vi fik således lyst til at starte som uafhængig ejendomsmæglerbutik, idet vi gerne selv vil bestemme, hvordan vi ønsker at drive vores ejendomsmæglerbutik frem for et det er et kædekontor, der sætter retningslinierne.”

Mæglerhuset står klar, uanset om du vil købe nyt eller sige farvel til din gamle bolig, og fører dig trygt igennem alle facetterne af en bolighandel. 

Du finder meget mere om Mæglerhuset på deres Facebookside.

Besøg Mæglerhuset på adressen Østerbrogade 2, 9400 Nørresundby.

Dette indhold er annoncørbetalt og er produceret i samarbejde med en annoncør.
Kilde: Mæglerhuset // Mads Sørensen