Lærer søges til Mentiqa

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Drømmer du om at være med til at give højt begavede børn de bedst tænkelige rammer for at trives og forløse deres potentialer?

Mentiqa er en skole for højtbegavede elever beliggende i Nørresundby, Nordjylland. Skolen har 100 unikke elever, som kommer fra hele landet for at få et skoletilbud, der er helt særligt.

Vi tilstræber en kultur, som hylder diversiteten og det enestående - både hos eleverne og personalet. Lærerne på skolen arbejder med en høj fagdidaktisk specialisering med fokus på undervisningsdifferentiering, struktur og forudsigelighed samt læringsaktiviteter med undersøgende og eksperimenterende afsæt. Mentiqas fundamentet er vores børne- og menneskesyn: “Børn gør det bedste, de kan”. På Mentiqa motiverer vi børn med særlige forudsætninger gennem faglige succes- og mestringsoplevelser. Vores pædagogiske arbejde tager afsæt i fælles proaktiv problemløsning ift. elevernes personlige og sociale udfordringer.

Du er en super engageret lærer, der er fagligt velfunderet, har styr på klasseledelse og møder eleverne med rummelighed og anerkendelse. Du tager udgangspunkt i elevernes faglige niveau og tilrettelægger læringsaktiviteterne ud fra den enkeltes ressourcer, potentialer, interesser og udfordringer. Du kan jonglere, improvisere og skabe innovation i undervisningen.

Du kan indgå som en værdifuld medspiller i en personalegruppe, der brænder for at undervise elever med særlige forudsætninger. Du er en kollega, der er med til at løfte i flok, som investerer i det kollegiale fællesskab og udfordrer og inspirerer dine kolleger og din ledelse.

Du skal primært undervise vores Hold A (0. klasse - 1. klasse). Derudover skal du også åbne vores morgen-SFO.

 

Skolens adresse: Thistedvej 115, 9400 Nørresundby

 

Yderligere oplysninger kan findes på skolens hjemmeside www.mentiqa.com

 

Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst. Forud for ansættelse indhentes der børneattest.

Barselsvikariat - fuld tid

Ansøgningsfrist d. 22/01 2024

Ansættelsessamtale d. 26/01 2024

Send ansøgningen til: job@mentiqa.com

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Aalborg Kommune

-Virksomheden tilbyder:

-Arbejdsgiver:

Mentiqa Nordjylland, Thistedvej, 9400 Nørresundby

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 22-01-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5954664

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet