Lægefaglig ansvarlig til regionsklinikkerne i Region Nordjylland

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Brænder du for at være med til at udvikle sundhedsvæsnet ved at afprøve nye patientforløb på tværs af sektorgrænser? Så er det dig, vi leder efter!
 I Region Nordjylland har vi fem regionsklinikker placeret i Hurup, Sindal, Pandrup, Brønderslev og på Læsø med i alt omkring 16.000 sikrede.

Til stillingen som lægefaglig ansvarlig søger vi efter en visionær speciallæge i almen medicin, som brænder for udviklingen af almen praksis og er klar til at tænke opgaveløsningen anderledes.

I Region Nordjylland ser vi med regionsklinikker muligheder for at tænke nye og sammenhængende patientforløb i et spændende samarbejde med andre aktører på området såsom kommuner og hospital.

Som lægefaglig ansvarlig varetager du den lægefaglige koordinering og kvalitet på tværs af regionsklinikkerne, og du har en særlig rolle i forhold til at supervisere læger og sygeplejersker. Vores vision er, inden for tydelige rammer, at levere en ensartet høj kvalitet og udvikle gode patientforløb og sundhedstilbud.

Hvordan stillingen præcist skal sammensættes, og hvad den skal indeholde, vil kunne tilpasses og planlægges i en drøftelse med dig, ud fra hvad du har af muligheder for at byde ind med. Det kan være eksempelvis være en fuldtidsstilling, en delt stilling eller en deltid.

Indholdet i stillingen kunne for eksempel være, at du i fællesskab med de ledende sygeplejersker i de enkelte klinikker, klinikkernes øvrige personale og administrationen er med til at udvikle rammerne og sætte den faglige retning for regionsklinikkerne i Region Nordjylland. For at fornemme arbejdsgange og personale i de enkelte klinikker kunne der endvidere være mulighed for, at du indimellem går med i drift, såfremt det er noget, du ønsker. I regionsklinikkerne kunne vi godt tænke os at være med til at varetage uddannelse, hvorfor dette også kunne være en del af din portefølje, hvis du har interesse indenfor dette felt.

Du har således masser af muligheder for sparring og for at være med til at afprøve og sætte dit præg på udviklingen og optimeringen af patientforløb til gavn for patienterne i regionsklinikkerne.  
Vi kan tilbyde:

  • Fleksibilitet i et spændende og udfordrende arbejde, hvor du selv kan være med til at præge din hverdag
  • Mulighed for at udvikle sundhedsfagligheden blandt læger og sygeplejersker i klinikkerne
  • En aktiv rolle i tværsektorielle udviklingsprojekter
  • Et job hvor der er en uhøjtidelig omgangstone, og hvor vi sammen løser de udfordringer, vi støder på ud fra devisen ”intet er for småt og er intet for stort
  • En hverdag der er præget af dynamik og høj intensitet
Den vi søger er:
  • Speciallæge i almen medicin
  • Fleksibel og god til at samarbejde og lade alle ressourcer komme i spil til løsning af klinikkernes opgaver
  • Interesseret i at være med til at udvikle og afprøve nye samarbejdsformer og tiltag til at fremme effektive patientforløb både internt i den enkelte klinik, tværsektorielt og på tværs af regionsklinikkerne
  • Interesseret i kvalitetsudvikling og organisering vil være med til at løfte dette på tværs af regionsklinikkerne
  • En medspiller, der formår at spille andre gode
Du refererer personalemæssigt til Lederen af Regionsklinikkerne i Region Nordjylland ligesom arbejdstid og eventuelt sted planlægges løbende i samarbejde med vedkommende. Der vil således være fleksibilitet og god mulighed for indflydelse på arbejdstilrettelæggelsen.

Vi er interesserede i at høre fra dig, også selvom du ikke ønsker en fuldtidsstilling. I regionsklinikkerne anvender vi i høj grad digitale løsninger og dette ville også kunne indgå i din arbejdstilrettelæggelse.

Som lægefaglig ansvarlig for regionsklinikkerne vil du som udgangspunkt være fast lønnet.
Tiltrædelse efter nærmere aftale.
 Løn- og ansættelsesvilkår fastsættes efter nærmere aftale med forhandlingsberettiget organisation.

Der indhentes børneattest i forbindelse med ansættelsen.

Ansøgningsfrist er den 1. august 2023, men skynd dig at sende en ansøgning. Der afholdes løbende ansættelsessamtaler.

For spørgsmål eller en uformel snak om stillingen er du meget velkommen til at kontakte Leder af Regionsklinikker i Region Nordjylland Anja Kokholm på telefon 20583470 eller via mail a.kokholm@rn.dk
Eller Specialkonsulent Jeanette Blicher Alting på telefon 51709063 eller via mail j.alting@rn.dk
 

Om Region Nordjylland
Region Nordjylland leverer velfærd til omkring 590.000 nordjyder inden for sundhed, regional udvikling og det specialiserede socialområde. Vi er ca. 15.000 medarbejdere om opgaven, der med et utal af forskellige fagligheder hver dag arbejder for at skabe værdi for de nordjyske patienter og borgere og et sammenhængende Nordjylland. Hos os kan du både gøre karriere, gøre hver dag vigtig og gøre en forskel. Læs mere om regionen på www.rn.dk.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Aalborg Kommune

-Virksomheden tilbyder:

-Arbejdsgiver:

Region Nordjylland, Niels Bohrs Vej 30, 9220 Aalborg Øst

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 14-07-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Ved skriftlig henvendelse: https://rn.emply.net/recruitment/vacancyApply.aspx?publishingId=b62c9486-becf-4f48-8ae3-611498fc4d74

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5837035

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet