Job- og Uddannelsesafdelingen Aalborg, Uddannelseshuset, søger virksomhedskonsulent til bred funktion - fast stilling 37 timer om ugen

Profilbillede

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Job- og Uddannelsesafdelingen, Uddannelseshuset, søger virksomhedskonsulent til bred funktion - fast stilling 37 timer om ugen

Brænder du for at bygge bro mellem unge og beskæftigelse? Har du interesse og flair for virksomhedssamarbejde? Tror du på, at der er en plads på arbejdsmarkedet til alle unge? Så er det måske dig, vi leder efter!

Vi søger en virksomhedskonsulent til en bred funktion, hvor du dels vil blive en del af en særlig fremskudt indsats i et udvalgt boligområde og dels vil skulle varetage opgaver i forbindelse med den generelle virksomhedsrettede indsats i Uddannelseshuset. Du vil således få berøring med en bred målgruppe af både uddannelsesparate og aktivitetsparate unge.

Vi kan tilbyde et spændende og udfordrende job i et stort og travlt hus med mange forskelligartede opgaver. Huset rummer godt 170 medarbejdere med afdelinger i både Jobcenter og UU. Vi er kendetegnet ved at være en god og dynamisk afdeling med høj faglighed, som du vil blive en aktiv del af. Som medarbejder har du en stor grad af indflydelse på de daglige arbejdsprocesser og vil have mulighed for faglig sparring og kollegial støtte.

I Uddannelseshuset arbejder vi med unge under 30 år, uden en erhvervskompetencegivende uddannelse.
Vi arbejder målrettet og tror på, at unge, der bliver mødt af enten et ungemiljø på en uddannelsesinstitution eller et arbejdsmiljø på en almindelig arbejdsplads, bliver motiveret til at tage hånd om egen udvikling og med hjælp fra jobcentret bliver i stand til at blive selvforsørgende.

Vores kerneopgave er at få de unge i uddannelse eller arbejde og bidrage til at virksomhederne får den nødvendige arbejdskraft.

Virksomhedskonsulent
Vi søger en virksomhedskonsulent som i tæt samarbejde med den unge, jobcenterrådgiver og virksomheder formår at skabe en positiv forandring med kurs mod arbejdsmarkedet. Som virksomhedskonsulent skal du:
 

  • Have en grundlæggende tro på, at alle unge som udgangspunkt kan blive en del af arbejdsmarkedet med rette indsats og støtte
  • Have handlekraft og trives godt med stort flow og omsætning i det daglige arbejde
  • Have et kendskab til og/eller interesse for ungemålgruppen - både under og over 18 år, -  samt konkret erfaring i arbejdet med målgruppen.
  • Stort kendskab til og interesse for det lokale arbejdsmarked.
  • Være opsøgende i forhold til virksomheder med henblik på at lave det rette match fra start med fokus på jobåbninger/fritidsjob/ordinære timer.
  • Have lyst til og gode evner for den administrative del af arbejdet; herunder udarbejdelse af opfølgningsnotater i forbindelse med praktiketablering.
  • Have forståelse for at være en del af en politisk styret organisation, herunder kendskab til og interesse for de lovgivningsmæssige vilkår, du arbejder under.
  • Relevant socialfaglig uddannelse og/eller og beskæftigelsesfaglige kompetencer.
  • Er aktivt bidragende til det gode kollegaskab
Stillingen er omfattet af lokal løn. Løn- og ansættelsesforhold efter gældende overenskomst mellem KL og HK/DS. Ønsker du yderligere oplysninger, kan du kontakte afdelingsleder Mette Eskerod på telefon 2520 3550 eller afdelingsleder Mette Skaarup Jacobsen på telefon 3199 8010. Ansøgningsfrist er 11.06.23. Vi afholder ansættelsessamtaler den 16.06.23.


Send ansøgning
Du sender din ansøgning ved at trykke på knappen "Send ansøgning" og udfylde den formular, som kommer frem. Det er også muligt at vedhæfte bilag som f.eks. ansøgning og CV i begrænset omfang.

I Aalborg Kommune tror vi på, at mangfoldighed skaber værdi, og vi bruger det potentiale, der ligger i forskelligheden til at løse vores kerneopgave endnu bedre. Vi behandler alle vores medarbejdere ligeværdigt, og opfordrer alle til at søge stillingen – uanset alder, køn, religion, handicap eller etnisk tilhørsforhold.

Vores arbejdsplads – kom med på en fantastisk rejse
Som medarbejder i Aalborg Kommune bliver du en del af et stærkt fællesskab, der tæller 16.000 kollegaer og som hver dag udvikler sig sammen for at skabe de bedste resultater for borgere, virksomheder og foreninger.

Vores kommune – i rivende udvikling
Aalborg vokser hvert år med flere end 1000 nye indbyggere og takket være et handlekraftigt fællesskab, der gør tingene sammen, er der de sidste årtier blevet skabt tusinder af nye arbejds- og studiepladser samt et rigt kultur- og fritidsliv.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Aalborg Kommune

-Virksomheden tilbyder:

-Arbejdsgiver:

Aalborg Kommune, Kayerødsgade 37, 9000 Aalborg

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 11-06-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Ved skriftlig henvendelse: https://aalborg.emply.net/recruitment/vacancyApply.aspx?publishingId=0cf1ab08-f6b2-41f1-96a5-4e2a477354db

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5841959

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet