Introduktion til "Let's Visualize - Min ADHD" hos Autismecenter Nord-Bo

dato

Autismecenter Nord-Bo inviterer fagpersoner til en dybdegående kursusdag den 1. oktober 2024. Her får deltagerne en grundig gennemgang af psykoedukationsmaterialet "Let's Visualize - Min ADHD", der er designet til at hjælpe unge og voksne med ADHD gennem selvforståelsessamtaler.

Kurset, der afholdes på Autismecenter Nord-Bo, Skansevej 7-9, Nørresundby, byder på en omfattende introduktion til materialet "Let's Visualize - Min ADHD". Dette materiale er udviklet af Autismecenter Nord-Bo's afdeling Viden og Udvikling og er målrettet fagpersoner som pædagogisk personale, psykologer, læger, sygeplejersker og miljøterapeuter.

Om materialet
"Let's Visualize - Min ADHD" består af en manual til fagpersonen, en samtalemappe og et printbart arbejdshæfte. Materialet har til formål at gøre komplekse informationer om ADHD mere forståelige for den enkelte borger gennem visuelle modeller, korte forklaringer og hverdagseksempler.

Indholdet af kurset
Kurset giver deltagerne en grundig introduktion samt gennemgang af materialet, praksiseksempler og øvelser. Det anbefales, at deltagerne har indkøbt og orienteret sig i materialet inden kurset. Kurset er relevant for både begyndere og fagpersoner, der allerede arbejder med selvforståelsessamtaler.

Fordele ved deltagelse
Deltagerne vil opnå viden om ADHD generelt, få afdækket personens individuelle udfordringer og styrker, og få indsigt i overordnede pædagogiske metoder. Derudover vil materialet hjælpe med at samle viden, som personen med ADHD kan dele med sit netværk og tage med sig videre i livet.

Praktisk information
Dato: Tirsdag den 1. oktober 2024
Tid: Kl. 09:00
Sted: Autismecenter Nord-Bo, Skansevej 7-9, 9400 Nørresundby
Entré: 1200 kr (inkl. forplejning)
Arrangør: Alle
Kursusholder: Annette Møller, afdelingsleder

Efter deadline er tilmeldingen bindende og refunderes ikke. Du kan læse mere om materialet og se de tilknyttede arbejdsark på www.letsvisualize.dk. Materialet "Let's Visualize - Min Autisme" kan forhandles hos Spektrumshop - www.spektrumshop.dk og koster 6.500 kr.

For yderligere information eller booking af kurset til din arbejdsplads, kontakt afdelingsleder Annette Møller på tlf. 41 69 96 40 eller mail am@nordbo.dk.

Vi tager forbehold for, at oplysningerne om begivenheden kan have ændret sig siden, vi skrev artiklen. Tjek seneste opdateringer her
Kilde: Kultunaut