Genkender du stemmen på røver? Så kontakt politiet

Profilbillede

Siden anmeldelsen har Nordjyllands Politi efterforsket i sagen med henblik på at kunne fastslå gerningsmandens identitet. Indtil videre uden held. Desværre. Og derfor offentliggør man nu en video inde fra kiosken, der viser hele forløbet. Det sker i håb om, at der er nogle borgere, som kan genkende stemmen og dermed hjælpe politiet med at fastslå, hvem gerningsmanden måtte være.  

Det oplyser lederen af efterforskningen, politikommissær Kenneth Rodam, der om røveriet forklarer følgende:  

Gerningsmanden går op til disken, mens købmanden, offeret, står bag ved disken. Derpå beordrer gerningsmanden købmanden til at åbne disken, hvilket han ikke vil. Efter en kort ordveksling går gerningsmanden over til siden af disken, hvor han kommanderer offeret væk.  

Derefter rækker gerningsmanden ind over kasseapparatet og åbner det. Herfra tager han så et ukendt pengebeløb i sedler og flygter fra stedet i retning mod Nørrresundby centrum.

”Vi håber, at der er nogle borgere, der – ud fra stemmen – ved, hvem gerningsmanden er. Genkender man stemmen, der høres ret tydeligt på videoen, så skal man ringe til politiet på 114 – således at vi kan få ham retsforfulgt for sine handlinger,” siger politikommissær Kenneth Rodam.

Gerningsmanden var maskeret med elefanthue og parkacoat med hætten trukket op om ansigtet. Han brugte overtrækshandsker, hvorpå der var skrevet/trykt ’CUT’. 

”Det kan også være,” tilføjer politikommissæren, ”at der er nogle, der genkender disse eller ved, hvorfra de stammer.”  

Derudover beskrives gerningsmanden som muligt dansk af udseende og dansktalende med lokal accent, cirka 180 cm høj og almindelig til kraftig af bygning. 

Har man oplysninger i sagen, så skal man ringe til Nordjyllands Politi på telefon 114. 


Denne artikel er skrevet af Linnéa Funk og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Nordjyllands Politi.
Kilde: Nordjyllands Politi