FC Dansom måtte tage skuffede hjem fra Vodskov: “Der er områder, vi skal arbejde på“

FC Dansom Serie 4 Herrer (Foto: Privat)
Profilbillede
dato

Lørdag skulle FC Dansom møde Vodskov IF på udebane. Desværre var det et slukøret udehold, der måtte rejse hjem fra Luksusbaby Arena (Vodskov) med et 4-3-nederlag.

Derfor var det også en ærgerlig formand for FC Dansom, Abdirashid Hassan, vi fangede efter kampen:

- Dagens kamp bød på spænding og forventning, da to hold stod klar til at konkurrere på banen. Stemningen var høj, og både spillere og tilskuere var klar til at opleve et intenst opgør. Desværre skulle udfaldet ikke gå som ønsket, og skuffelsen var tydelig efter kampens afslutning.

- Kampen begyndte med begge hold ivrige efter at tage kontrol over spillet. Bolden skiftede hurtigt ejermand, og der blev arbejdet hårdt for at skabe chancer og måske finde vej til nettet. Vores hold viste fra starten en stærk vilje til at sikre sig sejren, og både forsvar og angreb arbejdede sammen for at opnå dette mål.

- Første halvleg bød på intensitet og nærgående situationer for begge hold. Vi havde flere gode chancer, der desværre ikke materialiserede sig til mål. Modstanderholdet kæmpede også bravt og forsøgte at udnytte vores forsvarssvagheder. Desværre lykkedes det dem at score det første mål efter en velplaceret afslutning.

- Anden halvleg fortsatte med samme tempo og intensitet. Vores hold gav ikke op, selvom vi var bagud, og der blev foretaget taktiske justeringer for at generobre momentum. Chancer blev skabt, og vores angribere pressede modstanderens forsvar, men det var en udfordrende opgave at finde vej forbi deres målmand.

- Selvom vi kæmpede hårdt og gav alt, måtte vi til sidst se nederlaget i øjnene. Efter kampen var der en følelse af skuffelse blandt spillere, trænere og tilskuere. Det var tydeligt, at alle havde håbet på en sejr og investeret deres energi og engagement i kampen. At stå på den tabende side er aldrig nemt, men det er en del af sportsverdenen.

- Vores umiddelbare reaktion er præget af skuffelse over resultatet. Vi havde en stærk tro på vores evner og ønskede virkelig at hente sejren hjem. Selvom vi ikke opnåede det ønskede resultat denne gang, vil vi bruge denne erfaring til at vokse og forbedre os. Sportsverdenen er fyldt med udfordringer og sejre, og vi vil arbejde endnu hårdere frem mod næste kamp for at vende tilbage stærkere og mere beslutsomme.

FC Dansoms formand, Abdirashid Hassan, havde følgende at sige til sine spillers præstation.

- I dagens kamp blev det tydeligt, at der er områder, vi skal arbejde på. Vores hold oplevede en udfordrende kamp, hvor vi desværre ikke fik det ønskede resultat. Efter kampen var der enighed om, at der er tre afgørende områder, vi skal fokusere på for at forbedre vores præstationer.

- For det første var det klart, at vores afslutninger foran målet skal skærpes. Vi skabte chancer og kom tæt på modstanderens mål, men vi manglede den sidste præcision og beslutsomhed i afslutningerne. Dette er et område, hvor vi skal træne hårdt og udvikle vores evner, så vi kan omsætte chancerne til mål.

- For det andet var vores defensive organisation en udfordring. Modstanderholdet udnyttede nogle huller i vores forsvar, hvilket resulterede i mål imod os. Vi må stå bedre defensivt og arbejde på at lukke ned for modstanderens angrebsmuligheder. Dette kræver tættere samarbejde mellem forsvarsspillerne og en bedre forståelse for vores positionering.

- Endelig blev det klart, at vores kommunikation på banen skal forbedres. Der var øjeblikke, hvor manglende kommunikation resulterede i misforståelser og tabte muligheder. At tale med hinanden på banen, give information og støtte er afgørende for at opnå succes som et hold. Vi skal arbejde på at styrke vores kommunikation for at skabe en mere sammenhængende og effektiv enhed.”

Det er aldrig sjovt at tabe, men i det mindste var der ifølge Abdirashid stadig positive elementer, man kunne tage med videre til næste opgør.

- Vil fremhæve følgende spilere fra dagens kamp: Mohammed Jama der på trods af en dårlig start fik vendt snuden til sidste og viste ærgerrighed og vilje til allersidste fløjt. Derudover vil jeg fremhæve Muqtaar Jama, der igen viste, hvorfor han bliver en nøglespiller for holdet ift. til vores ambitioner om oprykning i år.

- Slutteligt vil jeg fremhæve Ebbi Hjorth, der kom ind i anden halvleg med noget direkte spil og gav Vodskov forsvaret en masse problemer.

FC Dansom-spiller, Issa Hassan, giver også sin reaktion på kampen:

- Vi er selvfølgelig skuffet med dagens resultat, men vi håber at vi allerede i næste uge kan komme tilbage på sejrssporet igen.

På søndag den 3. september skal FC Dansom møde Holtet IF. Kampen fløjtes i gang klokken 15:30 på Åvejens Baneanlæg (Nørresundby).

Kampens resultat: 4-3 til Vodskov IF
Række: Herrer Serie 4

Mål
18'0-1Abdullah Adawi
25'1-1Oliver Madsen
30'2-1Oliver Madsen
60'2-2Altahir Haroon
75'3-2Jeppe Sørensen
82'4-2Lasse Larsen
89'4-3Mohammed Jama

Kilde: Formand Abdirashid Hassan, FC Dansom (1) - Herrer Serie 4