Fangende overskrift: Uddannede pædagoger søges til spændende arbejde med børn og unge med psykiske handicaps

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Fritidscenter Forbinderen søger to uddannede pædagoger til vores visiterede ressourcepladsteam på 32-37 timer om ugen med ansættelse pr. 01.08.2024, ellers snarest herefter. 

Om arbejdspladsen: Fritidscenteret er organisatorisk tilknyttet Center For Tværfaglig Forebyggelse under Job & Velfærd. Institutionen er delt på to matrikler, med vagter på begge. Arbejdstiden er primært eftermiddag og aften, og du skal forvente at arbejde minimum to aftner om ugen samt hver fjerde søndag.

Fritidscenter Forbinderen er et socialpædagogisk fritidstilbud til børn og unge i alderen 10-18 år, bestående af en fritids- junior & ungdomsklub med ca. 230 medlemmer, samt visiterede ressourcepladser, bestående af børn og unge med psykiske handicaps. Herudover varetager vi også kontaktpersonsordninger på og udenfor fritidscenteret. 

På fritidscenter Forbinderen arbejder, og tænker vi i sammenhæng og helheder for at løse vores kerneopgave. Vores indsats skal give mening i forhold til de børn, unge og forældre vi arbejder sammen med. Derfor tilbyder vi et kreativt og læringsstøttende miljø, der spiller på mange ”strenge” hvor børn og unge har en høj grad af medbestemmelse & medindflydelse. Denne dialog bruger vi til at skabe en bred vifte af deltagelsesmuligheder & fællesskaber med plads til alle børn og unge. Vi ser forældrene som vores tætteste og vigtigste samarbejdspartnere, derfor vægtes dette samarbejde højt.  

Disse værdier har ført til beskrivelsen af vores kerneopgave:

”Vores vigtigste opgave er at skabe tryghed, trivsel og udvikling for børn og unge gennem demokratiske fællesskaber, i samarbejde med forældrene.” 

Fritidscenter Forbinderen består af to matrikler med kort afstand imellem. Herigennem kan vi tilbyde en bred vifte af aktivitetsmuligheder som sportssal, træningsrum, udeliv, E-sport, biograf, musik, sang & dans, mountainbike, BMX, multibane, KREA-værksted og meget mere. Vi går efter en profil med viden, erfaring og engagement indenfor målgruppen med særlige udfordringer. Målet for vores arbejde er at vores børn og unge med visiterede ressourcepladser er fuldt ud inkluderet og integreret i vores daglige aktiviteter og fællesskaber på fritidscenteret. Pt. søger vi en profil der kan noget specielt i forhold til Outdoor, værksted, hytte projekt, generelt udeliv eller musik. 

Vi forventer at du som ansøger:

  • At du er åben og imødekommende og kan gribe børn og unges initiativer og sætte noget i gang, både impulsivt, men også planlagte forløb over længere tid. 
  • At du kan agere som en professionel rollemodel både i forhold til kollegaer, børn, forældre og andre samarbejdspartnere. At du bringer en ordentlighed og en modenhed med dig, udviser tillid, er loyal over for beslutninger, og arbejder aktivt for at skabe et godt arbejdsmiljø.
  • Kan se en spændende opgave i kontaktpersons arbejdet, og at dette bliver en del af dine arbejdsopgaver.
  • Har erfaring med målgruppen, evt. kontaktpersonsordninger, samt erfaring med fritidscentrenes virke.
  • Har en pædagogisk uddannelse, gerne en efteruddannelse i neuro-pædagogik.
  • Har B-kørekort.

Vi kan tilbyde dig:

  • En dynamisk arbejdsplads med vokseværk, i rivende udvikling, hvor du kan blive medskaber.
  • Engagerede, dygtige kollegaer med et højt ambitionsniveau.
  • En arbejdsplads med en klar vision og en stærk pædagogisk profil.
  • En arbejdsplads med frihed under ansvar, med stor indflydelse på egen arbejdsdag.

Løn og ansættelsesvilkår:

Stillingen er omfattet af Ny Løn. Øvrige ansættelsesforhold efter gældende overenskomst mellem KL og BUPL.

Ansatte i stillingen oppebærer et årligt forebyggelsestillæg på 17.800 kr. i 00 niveau.

Der er desuden aftalt forhøjet tillæg for aftenarbejde i henhold til §15 (60.11). Ansatte kan vælge at konvertere op til 40% heraf til frikøb.

Vil du høre mere om stillingen, eller komme på besøg, så ring til Centerleder Sune Lind på 25200397, eller souschef Ulla Nielsen på 22386934. 

Vi opfordrer dig til at komme på besøg hvis du ikke kender til fritidscentrenes virke og hverdag. 

På Aalborg Kommunes hjemmeside og vores facebookside kan ses flere oplysninger: 

https://www.aalborg.dk/mit-liv/ung/fritid-og-indflydelse/fritidscentre-og-ungdomsklubber (Obs. Siden er ikke blevet opdateret, vi hed førhen Fritidscenter Lindholm)

https://www.facebook.com/Forbinderen

Ansøgningsfrist er den 30 juni, 2024

Samtalerne forventes afholdt den 2 juli, 2024, hvor du blandt andet kan se frem til at møde vores ”ungeansættelsesudvalg”

Arbejdsstedets adresse: Erik Ladefogeds Vej 8, 9400 Nørresundby.
 

Der indhentes straffe- og børneattest inden endelig ansættelse.

Forud for ansættelse, indhenter vi reference.


Send ansøgning
Du sender din ansøgning ved at trykke på knappen "Send ansøgning" og udfylde den formular, som kommer frem. Det er også muligt at vedhæfte bilag som f.eks. ansøgning og CV i begrænset omfang.

I Aalborg Kommune tror vi på, at mangfoldighed skaber værdi, og vi bruger det potentiale, der ligger i forskelligheden til at løse vores kerneopgave endnu bedre. Vi behandler alle vores medarbejdere ligeværdigt, og opfordrer alle til at søge stillingen – uanset alder, køn, religion, handicap eller etnisk tilhørsforhold. 

Vores arbejdsplads – kom med på en fantastisk rejse  
Som medarbejder i Aalborg Kommune bliver du en del af et stærkt fællesskab, der tæller 16.000 kollegaer og som hver dag udvikler sig sammen for at skabe de bedste resultater for borgere, virksomheder og foreninger.    

Vores kommune – i rivende udvikling  
Aalborg vokser hvert år med flere end 1000 nye indbyggere og takket være et handlekraftigt fællesskab, der gør tingene sammen, er der de sidste årtier blevet skabt tusinder af nye arbejds- og studiepladser samt et rigt kultur- og fritidsliv.  

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Aalborg Kommune

-Virksomheden tilbyder:

-Arbejdsgiver:

www.aalborg.dk, Erik Ladefogeds Vej 8, 9400 Nørresundby

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 30-06-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6072992

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet