Døgnrapporten i Nørresundby: torsdag den 25. november

Profilbillede

Nørresundby er i nat nævnt i døgnrapporten fra Nordjyllands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Mindre færdselsuheld med beruset fører

Onsdag aften kl. 2302 skete der et mindre færdselsuheld på Jyllandsgade i Hirtshals. En fører af en personbil kørte i retning mod sydvest. I et uopmærksomt øjeblik overså føreren en personbil, der holdt parkeret i højre side af vejen, hvorfor han påkørte den bil bagfra. Det viste sig desværre, at føreren var påvirket af spiritus i en grad der gjorde, at han ikke lovligt kunne køre bil. Han havde i øvrigt heller ikke kørekort til bil. Han blev anholdt, og der blev udtaget en blodprøve til endelig fastlæggelse af promillen.

Indbrud villa

Natten til torsdag kl. ca. halv fire blev der lavet indbrud i en villa på Lindholmsvej i Nørresundby. Anmelderen kunne oplyse til politiet, at en gerningsmand kort forinden havde været på stedet og, at en anden person afventede på knallert udenfor. Efter indbruddet kørte de begge ad Lindholmsvej mod byen. Gerningsmanden var kommet ind ved at brække et vindue op i hoveddøren. Der blev stjålet en sortforkromet PH lampe fra stedet. Gerningsmanden beskrives som spinkel iført mørkt tøj.

Færdselsuheld

Onsdag aften kl. 1812 skete der et færdselsuheld på Frederikshavnsmotorvej nord for afkørsel 16 i det sydlige spor. En bilist undveg et rådyr og ramte derved autoværnet med venstre side af køretøjet. Derved kørte han ind i venstre side af en anden bil med en trailer. Traileren væltede om på siden. Der var kun tale om materiel skade på bilerne.


Denne artikel er skrevet af Michael Juul Sørensen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Nordjyllands Politi.
Kilde: Nordjyllands Politi