Dedikeret pædagog med høj faglighed søges til Bo og aflastningstilbud

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Hvad er opgaven?
På Bo- og aflastningstilbuddet Violen Studievej 19, bor der 13 borgere. Derudover er der tilknyttet et aflastningstilbud, som benyttes af ca. 20 borgere. Det er alle voksne med varierende grad af fysisk og psykisk udviklingshandicap, som har brug for guidning og inspiration for at deltage aktivt i hverdagslivet. Borgerne har brug for støtte og hjælp i forhold til personlig pleje og praktiske gøremål.

Som medarbejder på Violen arbejder du derfor både med opgaver, der understøtter den enkeltes sundhedsmæssige trivsel, og du arbejder med socialpædagogiske opgaver. Det handler om at gribe den enkeltes initiativ. Din opgave er bl.a. at få øje på de tegn og signaler i både krop og stemme, den ’gnist’ som viser vejen for, hvad den enkelte er motiveret for at prøve. Det kan være individuelt eller i relation til andre i et betydningsfuldt samvær.

Om organisationen
Vi ser fantastiske ting ske, fordi vi har det udgangspunktet, at alle har drømme, og at alle skal opleve at være betydningsfulde i eget og andres liv. Vi kalder denne tilgang for Livskraft. Vi sætter rammerne og faciliterer, så deres indbyrdes relationer og kommunikation opstår på egne præmisser.

Botilbuddet Violen er et ud af fire botilbud i ledelsesfeltet ’Botilbud Nord’. Her har vi et fælles værdigrundlag derudover arbejder vi med den neuropædagogiske forståelses- og refleksionsramme som base.

Det du byder ind med
Du er uddannet pædagog og din faglighed viser sig i en høj bevidsthed om metoder. Det gør dig også i stand til at anskue sundhedsfaglige opgaver med et pædagogisk fagligt blik og derigennem skabe betydningsfulde relationer.

For os er din indstilling og tilgang vigtig. Vi lægger vægt på…

… at du kan beskrive, hvordan du holder dig på sidelinjen og guider, så den enkelte kan bidrage og engagere sig så uafhængigt som muligt.

… at du har idéer til kreative måder, der giver den enkelte mulighed for at træffe valg og give udtryk for drømme og ønsker - trods kognitive og/eller kommunikative udfordringer.

… at du kan finde og støtte motivation og initiativ hos den enkelte.

… at du har eksempler på dit mod til at afprøve nye idéer sammen med borgere og kolleger – altså at udfordre ”det vi plejer” og ”det vi tror”.

Hvis vi spørger andre, der har arbejdet sammen med dig, vil de sige:

  • At du bringer både faglighed og positivt humør ind i arbejdsmiljøet, fordi arbejdsmiljøet spiller direkte ind i kerneopgaven.
  • At du er fysisk og psykisk robust og trives med at arbejde både selvstændigt og sammen med andre.
  • At du brænder for specialområdet og er en dedikeret medarbejder. 

Mere om stillingen og din nye arbejdsplads:
Stillingen er fast på gennemsnitlig 34 timer om ugen. Du får skiftende arbejdstider, hovedsageligt dag og aften samt hver 2.- eller 3. weekend.

Violen hører til i Centret for Livskraft, Job og Velfærds forvaltningen i Aalborg Kommune.

Arbejdsstedets adresse:
Bo og aflastningstilbuddet Violen Studievej 19 9400 Nørresundby

Vil du vide mere?
Du er velkommen til at kontakte assisterende leder Gerard A. Høgsbro mellem 8.00-9.00 på telefonnr. 

2060 0175 / 9931 7832

Løn- og ansættelsesvilkår
Efter gældende overenskomst mellem KL og den forhandlingsberettigede organisation.

Forud for endelig ansættelse skal der foreligge en straffeattest og indhentes referencer.

Stillingen ønskes besat snarest muligt, senest den 01-05-2024. 

Samtaler afholdes løbende. Ansøgningsfrist 10-03-2024

Send ansøgning
Du sender din ansøgning ved at trykke på knappen "Send ansøgning" og udfylde den formular, som kommer frem. Det er også muligt at vedhæfte bilag som f.eks. ansøgning og CV i begrænset omfang.

Aalborg Kommunes Voksensocialafdeling
Vores DNA – en del af noget større
I Voksensocialafdelingen vil vi være pionerer i faglig særklasse. Vi sætter mennesket først, og sammen styrker vi den enkeltes potentiale. Det er denne spændende organisatoriske virkelighed, du får mulighed for at blive en del af.
Vi har en stærk kultur, der omfavner et lige så stærkt menneskesyn. Vi tror på, at alle mennesker er forskellige og derfor har unikke måder at være betydningsfulde på. Det gælder både de mennesker, vi er her for, og de mennesker vi er her sammen med. Som en del af forvaltningen Job og Velfærd har vi en hel central rolle i at sikre vækst, fælleskab og velfærd i Aalborg Kommune.
Læs mere om vores organisation, og hvad vi står på her:

I Aalborg Kommune tror vi på, at mangfoldighed skaber værdi, og vi bruger det potentiale, der ligger i forskelligheden til at løse vores kerneopgave endnu bedre. Vi behandler alle vores medarbejdere ligeværdigt, og opfordrer alle til at søge stillingen – uanset alder, køn, religion, handicap eller etnisk tilhørsforhold. 

Vores arbejdsplads – kom med på en fantastisk rejse
Som medarbejder i Aalborg Kommune bliver du en del af et stærkt fællesskab, der tæller 16.000 kollegaer og som hver dag udvikler sig sammen for at skabe de bedste resultater for borgere, virksomheder og foreninger. 

Vores kommune – i rivende udvikling
Aalborg vokser hvert år med flere end 1000 nye indbyggere og takket være et handlekraftigt fællesskab, der gør tingene sammen, er der de sidste årtier blevet skabt tusinder af nye arbejds- og studiepladser samt et rigt kultur- og fritidsliv.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Aalborg Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: deltid (34-34 timer ugentligt)

-Arbejdsgiver:

www.aalborg.dk, Studievej 19, 1, 9400 Nørresundby

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 10-03-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6001013

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet