BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet
Er du faglært mekanikker eller elektronikfagteknikker, og trives du i en varieret og udfordrende hverdag, hvor ikke to dage er ens? Og vil du være med til at løfte rådighedsgraden på kritisk materiel og køretøjer til gavn for Danmarks samlede Forsvar?
Så søg stillingen som vedligeholdelsesbefalingsmand ved 2 Sanitetskompagni.
Om os
Vi er en del af 1. Logistikbataljon, der indgår i 1. Brigade. Bataljonen leverer logistik på kamppladsen, og lægger vægt på, at alt personel er i besiddelse af et højt forandringsberedskab og lever op til deres ansvar som professionelle soldater – kendetegnet ved korrekt adfærd, gode enkeltkæmper¬fær¬dig¬heder, god fysisk form og høj faglig dygtighed.
”2. Sanitetskompagni lever under mottoet: Soldiers saving soldiers”
2. Sanitetskompagni er en enhed med et stort engagement og et højt aktivitetsniveau. Vi brænder for det, vi laver, og det smitter af. Kompagniet består ca. 200 ildsjæle fordelt på officerer, befalingsmænd og konstabler, og er derfor en af Hærens absolut største enheder.
Kompagniet er et fuldt operativt kompagni, der leverer sanitetsstøtte til hele brigaden. Desuden uddanner vi sanitetsdelinger til kampbataljonernes stabskompagnier.
Vi prioriterer Faglighed, Samarbejde og Fleksibilitet blandt vores medarbejdere og i vores arbejde.
Vedligeholdelsesgruppen består af en sektionsfører, som også er fagligt uddannet, fem motormekanikere og en elektronikmekaniker foruden denne stilling som V/I MEK.
2 SANKMP har fasttjenestested på Aalborg kaserner
Om stillingen
Dine primære opgaver som VEDLBM vil være:
Som fører
• Fører VEDLGRP ved GF fravær og bistår i øvrigt GF i løsning af sektionens opgaver.
• Efter direktiv planlægge, tilrettelægge, gennemføre og kontrollere (hele/dele af) vedligeholdelsestjenesten ved kompagniet.
• Forestå, støtte, vejlede og koordinere (hele/dele af) den forebyggende vedligeholdelsestjeneste.
• Rådgiver kompagniet i vedligeholdelsesmæssige opgaver og sager.
• Anvender kompagniets organisatoriske EDB-programmer til planlægning, rekvisition, koordination og kontrol af vedligeholdelsestjenesten.
• Føre kontrol med korrekt brug og drift af kompagniets materiel og køretøjer.
Som mekanikker:
• Efterse og diagnosticere kompagniets materiel og køretøjer.
• Reparere kompagniets materiel og køretøjer inden for rammerne af gældende bestemmelser.
• Foretage/gennemføre nødreparation af materiel og køretøjer i situationer, hvor normale procedurer ikke kan bringes til anvendelse.
• Støtte den forebyggende vedligeholdelsestjeneste ved kompagniet.
Henset til KMP operative opgave vil du skulle løse ovenstående opgaver under både garnisons og feltforhold.
Om dig
Du er uddannet sergent. Alternativt er du en erfaren korporal eller konstabel med potentiale til at blive befalingsmand. Som korporal eller konstabel har du bestået afprøvning til GSU/STP ved REK/FPS.
Du har et svendebrev som elektronikfagtekniker, lastvogn- eller personvognsmekaniker samt relevant erfaring som mekanikker.
Er du endnu ikke sergent, er det et krav, at du inden for to år kan gennemføre hærens sergentuddannelse.
Du skal som gruppens næstkommanderende kunne arbejde selvstændigt og tage ansvar for gruppens opgaveløsning, idet ansvaret tilfalder dig i gruppeførerens fraværd. Det er en fordel, hvis besidder en høj grad af initiativ og evne til at identificerer flaskehalse, således du kan være med til at holde tempoet oppe i vedligeholdelseskæden. Det er en fordel, hvis dine kompetencer inden for taktisk føring er relativt friske, men det er ikke et krav.
Det er ønskeligt, at du har kørekort kategori C, og rigtig godt, hvis du har kategori CE. Hvis ikke, vil du via forsvarets køreskole blive tildelt plads, og erhverve de kørekort, som du har behov for.
Ansættelsesvilkår
Stillingen er en sergentstilling på overenskomstmæssige vilkår. Stillingen kan besættes med en tjenestemand. Løn m.v. er reguleret ved den til enhver tid gældende LC/CO10-fællesoverenskomst og organisationsaftale mellem Forsvarsministeriets Personalestyrelse, CO10 og Centralforeningen for Stampersonel for stampersonel af linjen og reserven samt elever i Forsvarsministeriet med tilhørende myndigheder.
Stillingen kan besættes af en korporal eller en i konstabelgruppen med et godt udviklingspotentiale.
Hvis du ikke opfylder uddannelseskravet, kan du ansættes på en uddannelsesaftale, med henblik på at gennemføre og bestå grundlæggende sergentuddannelse. Ansættelsen sker i så fald på lønvilkår jf. overenskomst mellem Forsvarets Personeltjeneste og Hærens Konstabel- og Korporalforening for konstabelgruppen af linjen og reserven, konstabelelever og korporaler af linjen og reserven i Hæren.
Indtil din udnævnelse, vil du modtage et befalingsmandstillæg.
Udnævnelse til sergent kan finde sted når uddannelseskravet og Forsvarets fysiske basiskrav er opfyldt, samt når du har en godkendt helbreds- og tandlægevurdering og du honorerer de almene krav for udnævnelse. Ved udnævnelse til sergent, vil du modtage en ny ansættelseskontrakt i henhold til LC/CO10-fællesoverenskomst og organisationsaftale mellem Forsvarsministeriets Personalestyrelse, CO10 og Centralforeningen for Stampersonel for stampersonel af linjen og reserven samt elever i Forsvarsministeriet med tilhørende myndigheder.
Ved ansøgning om en ny stilling i Forsvarsministeriets område, skal forhandling om personlige tillæg indgå i ansættelsesproceduren i henhold til gældende overenskomst.
Faglært tillæg er betinget af godkendt uddannelse mod fremvisning af gældende svendebrev eller uddannelsesbevis jf. gældende overenskomst.
Dit faste tjenestested vil være i Aalborg.
Som ansat i Forsvarsministeriets område er du omfattet af nogle særlige vilkår. Du skal bl.a. kunne sikkerhedsgodkendes og opretholde sikkerhedsgodkendelsen under hele ansættelsesforløbet.
Du har som ansat pligt til at forrette tjeneste uden for landets grænser, herunder ved enheder i internationale operationer med henblik på deltagelse i konfliktforebyggende, fredsbevarende, fredsskabende, humanitære og andre lignende operationer.
Ansættelsen er betinget af, at du kan bestå Forsvarets fysiske basiskrav og ved helbreds- og tandlægevurderinger erklæres for fuldt egnet til udsendelse i internationale operationer.
Kontakt og ansøgning
Hvis du vil vide mere om stillingen, er du meget velkommen til at kontakte kompagnichef Patrick Skoda på telefon: 41 38 57 61.
Har du spørgsmål til løn- og ansættelsesvilkår, kan du kontakte HR-konsulent oversergent Christian Terp ved Forsvarsministeriets Personalestyrelse på mail FPS-CTN@MIL.DK.
Såfremt du er omfattet af en lokal tjenesteplan eller er udpeget til deltagelse i internationale operationer, skal du gøre opmærksom på dette i din ansøgning.
Ansøgningsfrist er den 1. september 2024 og samtaler forventes afholdt umiddelbart herefter.
Stillingen er til besættelse 1. oktober 2024 snarest muligt.
Ansøgningen sendes elektronisk via linket i annoncen.
FOKUS og referencer kan medsendes.
I Forsvarsministeriets organisation tror vi på, at mangfoldighed styrker opgaveløsningen. Derfor opfordrer vi alle interesserede uanset baggrund til at søge stillingen.
OM TRÆNREGIMENTET
Trænregimentet er Hærens største myndighed og tæller op mod 1.600 medarbejdere i de perioder, hvor
vi har værnepligtige. Ud over den kontinuerlige støtte til forsvarets internationale operationer, er en af
regimentets vigtigste opgaver at uddanne logistik- og militærpolitienheder. Vores enheder er primært
placeret i Aalborg og Vordingborg, men vi rummer også enheder på en række garnisoner over næsten
hele landet.
INFORMATIONER OM STILLINGEN:
- Arbejdspladsen ligger i:
Aalborg Kommune
-Virksomheden tilbyder:
Fastansættelse: fuldtid
-Arbejdsgiver:
Aalborg Kaserner, Gammel Høvej , 9400 Nørresundby
-Ansøgning:
Ansøgningsfrist: 01-09-2024; - ansøgningsfristen er overskredet
Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6086207