Bliv en del af 2. Logistikbataljon som Seniorsergent af Reserven

Profilbillede
dato

Har du hvad der skal til for at indgå som seniorsergent af reserven ved 2. Logistikbataljon? Kan du træde i karakter og arbejde, hvor der stilles krav til samarbejde og fleksibilitet?

Om os

2. Logistikbataljons kerneopgave er at uddanne soldater i Hærens Basisuddannelse og Hærens Reaktionsstyrkeuddannelse.

I 2 LOGBTN lægges grundstenene for de soldater, der skal indgå i stående styrke. Derfor er det af afgørende betydning, at der skabes en rød tråd fra Hærens Basisuddannelse over Hærens Reaktionsstyrkeuddannelse til 1 LOGBTN.
Det er afgørende, at der i 2 LOGBTN er en forståelse for den operative tilgang, som er 1 LOGBTN hverdag. Uagtet at 2 LOGBTN ikke er en operativ bataljon, er den operative tilgang og forståelse et mantra for bataljonen og skinner igennem i håndtering af opgaver, føringsuddannelser og prioritering af deltagelse i 2 BDE aktiviteter som en LOGBTN. Samtidig er et højt niveau på grundlæggende militære færdigheder en naturlig del af tjenesten ved bataljonen.

Hvervning er et fokusområde for bataljonen i sin helhed. Det omfatter såvel hvervning til grundlæggende sergentuddannelse og officersuddannelse som hvervning til HBU og HRU. Dette tilsikrer, at vi uddanner og videresender flest muligt velegnede soldater til stående reaktionsstyrke,
Forsvarets uddannelser og totalforsvarsstyrken.


Om stillingen

Rådighedsstillingen omfatter, blandt andet, operativ opgaveløsning, uddannelsesplanlægning, kontrol virke, funktionsuddannelse herunder omskoling til diverse køretøjer, deltagelse i øvelser og skydeperioder.

Om dig

Du er seniorsergent og du har et godt kendskab til logistiktjeneste og du besidder en solid forståelse for den operative virksomhed.

Vi forventer, at du er energisk, engageret, humørfyldt og klar til at indgå i et spændende team.

Du prioriterer at have en stilling i Forsvarets reserve og dit civile job tillader, at du kan deltage i aftalte, planlagte aktiviteter.

Ansættelsesvilkår

Rådighedsstillingen er niveaufastsat til seniorsergent af reserven, og ansættelsen sker i henhold til gældende overenskomst mellem Forsvarsministeriets Personalestyrelse og Centralforeningen for Stampersonel og den til enhver tid gældende Fællesoverenskomst for Centralorganisationen af 2010 (CO10).

Du aflønnes pr. indkommanderingsdag (7,4 timer). Der optjenes særlig feriegodtgørelse på 12,5 %. Der indbetales ikke til pension.

Ved ansøgning om en rådighedsstilling i Forsvaret, skal forhandling om personlige tillæg indgå i ansættelsesproceduren i henhold til gældende overenskomst.

Som ansat i Forsvarsministeriets område er du omfattet af nogle særlige vilkår. Du skal bl.a. kunne sikkerhedsgodkendes og opretholde sikkerhedsgodkendelsen under hele
ansættelsen.

Du har som ansat pligt til at forrette tjeneste uden for landets grænser, herunder ved enheder i internationale operationer med henblik på deltagelse i konfliktforebyggende, fredsbevarende, fredsskabende, humanitære og andre lignende operationer.

Ansættelsen i rådighedsstillingen er betinget af, at du kan bestå Forsvarets fysiske basiskrav og ved helbreds- og tandlægevurderinger kan erklæres for fuldt egnet til udsendelse i internationale operationer.

Kontakt og ansøgning:
Hvis du vil vide mere om stillingen, er du meget velkommen til at kontakte leder for reserve personellet major Ronni Algaret på telefon 2671 5489.

Har du spørgsmål til løn- og ansættelsesvilkår, kan du kontakte HR-konsulent Birgit Jepsen ved Forsvarsministeriets Personalestyrelse på telefon 7281 9183.

Ansøgningsfristen er den 7. juli 2024. Vi forventer at afholde samtaler løbende.

For at komme i betragtning til rådighedsstillingen, beder vi dig sende din ansøgning med tilhørende bilag elektronisk via linket. Det er i den forbindelse vigtigt, at alle bilag bliver vedhæftet som PDF-filer.

I Forsvarsministeriets organisation tror vi på, at mangfoldighed styrker opgaveløsningen. Derfor opfordrer vi alle interesserede uanset baggrund til at søge stillingen.

Om Trænregimentet
Trænregimentet er Hærens største myndighed og tæller op mod 1.600 medarbejdere i de perioder, hvor vi har værnepligtige. Udover den kontinuerlige støtte til forsvarets internationale operationer, er en af regimentets vigtigste opgaver at uddanne logistik- og militærpolitienheder. Vores enheder er primært placeret i Aalborg og Vordingborg, men vi rummer også enheder på en række garnisoner over næsten hele landet.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Aalborg Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Aalborg Kaserner, Gammel Høvej , 9400 Nørresundby

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 07-07-2024;

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6050252

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet