Aalborg Kaserner: Erfaren gruppefører til Hærens Basisuddannelseskompagnier ved Trænregimentet (genopslag)

Profilbillede

Er du sergent, og har du lysten og evnerne til at være den erfarne gruppefører i en HBU-deling? Er du fagligt stærk, initiativrig og indstillet på at være forbilledet for de værnepligtige og dine befalingsmandskollegaer?

Kan du evt. se dig selv som oversergent og NK/DEL indenfor en overskuelig fremtid? Så har vi stillingen til dig ved Hærens Basisuddannelseskompagni i 2. Logistikbataljon.

Om os

Hærens Basisuddannelseskompagnier er en del af 2. Logistikbataljon ved Trænregimentet. Kompagnierne er fokuserede enheder med primære opgave på uddannelse af værnepligtigt personel og hvervning af disse til HRU, GSU og MP.

Hærens Basisuddannelseskompagnier lægger stor vægt på, at alle befalingsmænd lever op til deres ansvar som professionelle soldater, og samtidig er i besiddelse af en høj vilje til at løse opgaven i en meget travl hverdag. Befalingsmændene i kompagnierne er kendt for et stærkt samarbejde, samt en professionel og initiativrig tilgang til arbejdet som soldat. Her er god holdning, disciplin, god fysisk form, ligesom faglig stolthed er en selvfølge.

Vi lægger stor vægt på arbejdsglæde, positivitet og motiverende og udviklende tjeneste.

Om stillingen

Gruppefører 1 (GF 1) er den erfarne gruppefører i delingen, der optimalt kommer med erfaring fra HRU og SRS. Sergenten er igennem eksemplets magt et forbillede, samt mentor for yngre befalingsmænd. Som GF 1 har du ansvaret for at din gruppe bliver uddannet jf. lærings- og lektionsplanerne for HBU. Endvidere ses GF 1 som en stærk støtte til både DF og NK/DEL i ft. at opretholde den rette faglighed, disciplin og holdning i delingen.

Som GF 1 vil der være mulighed for at prøve kræfter med mindre faglærerroller og det forventes, at du i rollen er proaktiv og skaber rammerne og forudsætningerne for, at dine kollegaer kan opnå et godt niveau i lektionerne.

GF 1 skal ses som den faglige og erfaringsmæssige sparringspartner for nye befalingsmænd og som har fokus på at understøtte deres udvikling som fører og ledere.

Arbejdsdagen er struktureret og uddannelsespensummet er givet på forhånd, men du vil få så brede rammer som muligt i forhold til hvordan opgaverne i dagligdagen afvikles, i samarbejde med resten af delingerne.

Du skal endvidere forvente en travl hverdag når der er værnepligtige. Dvs. flere lange dage, 12 øvelsesdøgn plus tre dage i skydeperiode pr. halvår, samt og at der er lange afspadseringsperioder efter hvert hold.

Som erfaren sergent, er GF 1 stillingen et naturligt springbræt til at blive NK/DEL og udnævnt oversergent, og vi vil i løbet af din tjeneste som GF 1 skabe rammerne for, at du fagligt kan udvikle dig i den retning.

Om dig

Du er en erfaren sergent, der inden for en kortere årrække er klar til at blive oversergent.

Du har stor energi og lyst til at hverve, skabe og forme de nye befalingsmænd og kommende konstabler i hæren.

Du arbejder struktureret og er helheds- og fremtidsorienteret således, at du i samarbejde med det øvrige stampersonel skaber et godt arbejds- og udviklingsklima.

Du skal endvidere være i besiddelse af kørekort til kat. B og, optimalt, kat. C.

Det ses gerne, at du har Militær Fysisk Træner I og/eller førstehjælpsuddannelsen FSU 160/ FSK 260, samt er omskolet til lastbil terræn 1.

Ansættelsesvilkår

Stillingen er en sergentstilling på overenskomstmæssige vilkår. Stillingen kan besættes med en tjenestemand. Løn m.v. er reguleret ved den til enhver tid gældende LC/CO10-fællesoverenskomst og organisationsaftale mellem Forsvarsministeriets Personalestyrelse, CO10 og Centralforeningen for Stampersonel for stampersonel af linjen og reserven samt elever i Forsvarsministeriet med tilhørende myndigheder.

Ved ansøgning om en ny stilling i Forsvarsministeriets område, skal forhandling om personlige tillæg indgå i ansættelsesproceduren i henhold til gældende overenskomst.

Dit faste tjenestested er Aalborg.

Som ansat i Forsvarsministeriets område er du omfattet af nogle særlige vilkår. Du skal bl.a. kunne sikkerhedsgodkendes og opretholde sikkerhedsgodkendelsen under hele ansættelsesforløbet.

Du har som ansat pligt til at forrette tjeneste uden for landets grænser, herunder ved enheder i internationale operationer med henblik på deltagelse i konfliktforebyggende, fredsbevarende, fredsskabende, humanitære og andre lignende operationer.

Ansættelsen er betinget af, at du kan bestå Forsvarets fysiske basiskrav og ved helbreds- og tandlægevurderinger erklæres for fuldt egnet til udsendelse internationale operationer.

KONTAKT OG ANSØGNING
Hvis du vil vide mere om stillingen, er du meget velkommen til at kontakte kompagnichef kaptajn Mads Gamskjær Hansen på telefon 40 32 75 17, alternativt kompagnibefalingsmand seniorsergent Lars Syndergaard på telefon 40 79 13 59.

Har du spørgsmål til løn- og ansættelsesvilkår, kan du kontakte HR-konsulent seniorsergent Christian Nordbo Eriksson ved Forsvarsministeriets Personalestyrelse på telefon 72 81 90 42 eller på mail FPS-CER@MIL.DK.

Såfremt du er omfattet af en lokal tjenesteplan eller er udpeget til deltagelse i internationale operationer, skal du gøre opmærksom på dette i din ansøgning.

Ansøgningsfrist er 29. oktober 2023 og samtaler afholdes umiddelbart herefter. Stillingen er til besættelse hurtigst muligt.

Ansøgningen sendes elektronisk via linket i annoncen.

FOKUS og referencer kan medsendes.

I Forsvarsministeriets organisation tror vi på, at mangfoldighed styrker opgaveløsningen. Derfor opfordrer vi alle interesserede uanset baggrund til at søge stillingen.

OM TRÆNREGIMENTET
Trænregimentet er Hærens største myndighed og tæller op mod 1.600 medarbejdere i de perioder, hvor vi har værnepligtige. Udover den kontinuerlige støtte til forsvarets internationale operationer, er en af regimentets vigtigste opgaver at uddanne logistik- og militærpolitienheder. Vores enheder er primært placeret i Aalborg og Vordingborg, men vi rummer også enheder på en række garnisoner over næsten hele landet.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Aalborg Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Aalborg Kaserner, Gammel Høvej 34, 9400 Nørresundby

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 29-10-2023;

Ved skriftlig henvendelse: https://candidate.hr-manager.net/ApplicationInit.aspx?cid=1236&ProjectId=185652&DepartmentId=18960&MediaId=4680&SkipAdvertisement=true

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5907912

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet